Korsvoll Blå - Korsvoll Rød 4-4 (3-4)

Korsvollbanen, 2.8.2018
Internkamp 7
Dommer: Andreas Kjelstrup, Didrik Skjelland, Ulrik Anderssen og Olav Bengtson.
Tilskuere: 4.

Mål:
        0-1: Marius Veiby (6.)
        0-2: Marius Veiby (9.)
        1-2: Nikolai Kleivan (10.)
        2-2: Martin Kloster (17.)
        2-3: Didrik Skjelland (20.)
        2-4: Ulrik Anderssen (21.)
        3-4: Espen Bengtson (34.)
        4-4: Mathias Falch (80.)
        

Gule kort: Greger Svenn.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll Blå (3-5-2):

Leiv Jørgen Bakkerud

Ole Korbøl - Eirik Frogner - Heine Grøtting

Ivar Thomassen - Andreas Aslesen - Olav Bengtson - Glenn Simonsen - Martin Kloster

Nikolai Kleivan - Espen Bengtson

Innbyttere:
Mathias Falch, Thomas Ingebretsen og Jon Stavnsborg.

 

Korsvoll Rød (4-3-3):

Amir Bunjaku

Greger Svenn - Emil Grøtting - Martin Graham - Jon Edmunn Sæter

Bendik Aunan - Lasse Halvorsen - Didrik Skjelland

Ulrik Anderssen - Marius Veiby - Fredrik Cook

Innbyttere:
Herman Gunnerød, Andreas Kjelstrup, Isak Løvli og Halvor Sæter.

 

 

 

 

 

 

Kamphaner: Lasse Halvorsen og Nikolai Kleivan etter en av mange nærkamper i torsdagens jevne internkamp.

 

 

   

  

Brøt alle regler og delte poengene

Det særegne internkampmålrushet kom ikke i kampens siste fase, men i løpet av de første 20 minuttene.

Internserien er viden kjent for sine mange episke avslutninger, der begge lag angriper for full hals og femmålsledelser fort kan snus til bitre tap. Torsdag ble verden slik vi kjenner den snudd på hodet, for i løpet av en periode på 15 minutter frem til den første vannpausen, ble det scoret hele seks mål.

Rødt lag hadde tre poeng opp til førsteplassen foran avspark, og bortelaget gikk respektløst til verks mot de blå ligalederne. Didrik Skjelland skjøt tidlig i stolpen, før Bendik Aunan hælsparket returen i klypene på Leiv Jørgen Bakkerud. I det 6. minutt angrep de røde igjen, og etter en avslutning fra venstre fomlet Blått det til for seg selv. Bakkerud reddet, men ble løpt over ende av lagkameratene sine, og da ballen glapp ut til Marius Veiby, kunne ikke B-lagssjefen gjøre annet enn å takke og bredside ballen opp i nettaket til 1-0.

Samme mann viste gode fox in the box-egenskaper i årets første augustmatch, og bare tre minutter etter åpningsmålet, økte han til 2-0, nok en gang fra kort hold. Først headet han et Ulrik Anderssen-innlegg mot mål, før han satte sin egen retur i mål. Blått lags omlegging til tre bak var med andre ord ingen umiddelbar suksess.

Under ett minutt etter 2-0-scoringen svarte Blått lag da Martin Kloster kom seg ned til linja ute på venstresiden. Han spilte ut mot 16-meterstreken, der Nikolai Kleivan, tilbake i blå trøye, siktet godt og prikket ballen ned i høyre hjørne, rett og slett en lekker avslutning. Rødt lag gikk rett i angrep, og et Jon Edmunn Sæter-sleivtreff gikk rett i stolpen. Dermed kunne Blått ta over igjen, og i det 17. minutt inviterte Martin Kloster til veggspill med Espen Bengtson. Bengtson takket ja til invitasjonen, la igjen ballen til Kloster, som vippet den over en utrusende Amir Bunjaku i Rødt lags mål.

 

 

 

 

Fox in the box: Marius Veiby smilte bredt etter å ha scoret to mål i løpet av kampens ti første minutter.

 Det nærmet seg drikkepause, men Rødt lag hadde fortsatt krefter på lager. Først fant Emil Grøtting Didrik Skjelland, som i sin siste internkamp denne sesongen sendte rødtrøyene i ledelsen. "Vi er røde, vi er røde" runget fra borteseksjonen på tribunene, og minuttet etter fulgte de røde opp med et nytt klasseangrep. Bendik Aunan sto godt plassert utenfor 16-meteren, men han valgte å ikke skyte selv, men heller legge igjen til Ulrik Anderssen, som kom i full fart og limte ballen opp i vinkelen med et stjernetreff av de sjeldne. 

Med 4-2 etter litt over 20 minutter lå det an til tidenes målfest, men nei da, dette kunne ikke vare. Begge lag strammet seg opp, og resten av matchen ble en intens stillingskrig.

Blått lag fikk inn en redusering i det 34. minutt da Mathias Falch vant en duell inne i 16-meteren og headet over til Espen Bengtson, som rolig tok ned ballen og reduserte med en kontrollert avslutning, men flere mål ble det ikke før den lange pausen.

Andre omgang var både underholdende og spennende. Rødt lag kom seg av og til rundt på kantene, men det siste innlegget kom sjelden på rett sted, og pasningene 45 grader ut i feltet til de ventende spissene uteble. Andreas Kjelstrup og Marius Veiby fikk riktignok en stor mulighet hver, men de traff ikke mellom stengene. I motsatt ende hadde Olav Bengtson et skudd som ikke var helt ulikt Ulrik Anderssens 4-2-mål, men yngstebror Bengtson traff bare krysstverrliggeren.

Blått lag ble ofte litt for omstendelige i spillet sitt, men da de til slutt fikk opp farten og lot kula gå, kom utligningen. Et fint angrep ble vinklet fra back og inn til midten, og deretter ut til høyrekant Ivar Thomassen, en av tolv B-lagsspillere i torsdagens internkamp, som slo hardt og flatt inn i feltet, der Mathias Falch løp inn foran forsvaret og styrte ballen i nettet på direkten med venstrefoten.

De siste ti minuttene jaget begge lag den avgjørende scoringen, men denne matchen hadde brukt opp sin andel scoringer før pause, og dermed endte det 4-4. Rødt lag har fortsatt bare tre poeng opp til Blått lag, og torsdag spiller de på eget gress i det som er 8. og nest siste runde av Internserien 2018. Avspark er 20.00.


 

*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************


1 pølse - Ulrik Anderssen. Gjør maksimalt ut av den kampen han rakk i sommer. Nydelig scoring, flott assist og flere andre positive bidrag.


Tabellen etter 7. runde:
   1. Blått lag  3-2-2  35-29  11 poeng
   2. Rødt lag  2-2-3  29-35  8 poeng