- REGN MED MEG

Etter å ha restituert seg i to år er superinnbytteren Ola Gilen klar for nye innhopp for C-laget kommende sesong!

Julekvelden kom tidlig på Korsvoll i år, i alle fall for folk som er vant til å finne sokker og strømpebukser under treet. I dag ble det nemlig klart at Ola Gilen, som en meget kort stund våren 2008 var C-lagets førstevalg som spiss og toppscorer, melder seg til tjeneste igjen.

- Fotball er gøy, og jeg har savnet gutta og miljøet. Nå er jeg klar for en rolle som superinnbytter igjen, sier Gilen, som sist spilte i blått i to internkamper sommeren 2011.

RØDE BUKSER


Gilen har lagt merke til at C-laget har begynt å spille med matchende draktsett i løpet av de to sesongene han har vært borte, og han kommer til å kjempe for å få gjennom enkelte endringer i bekledningen:

- Vi må ta klimaendringene på alvor. Den globale oppvarmingen er et faktum, og vi må bokstavelig talt regne med et mer ustabilt vær; det kommer til å komme mer regn. Jeg ser derfor ingen grunn til at vi ikke skal spille i røde regnbukser alle mann, sier Gilen.

Han mener det er flere grunner til å bytte ut de hvite shortsene med hans favorittantrekk.

- Mine regnbukser er praktiske, varmeisolerende og ikke minst sabla stilige. Rødt er søtt. Alle som har vært russ burde si seg enige i det, knegger han.

SVARER KRITIKERNE


Russetiden har som kjent alltid vært viktig for Gilen, og kritikere har hevdet at den sviktende formen han viste frem til han tok pause fra fotballen i 2011 skyldtes livsførselen hans i mai 2007. Under mandagens pressekonferanse tok spissen bladet fra munnen og svarte kritikerne:

- Jeg kjenner meg ikke igjen i kritikken. Når jeg kjenner etter, virker det tvert imot som at russetiden var i går. Det mener jeg er et mer enn godt nok bevis på at jeg fortsatt er såpass ung at jeg kan regnes som et talent, og som vi vet, kan talenter svinge i prestasjonene. Trener Falch kan regne med meg, slår Gilen fast.

Ullevål-gutten, som kanskje er mest kjent for å ha scoret to mål på de 32 minuttene han spilte i 2010-sesongen, slutter seg til troppen i januar.

Gilen står per i dag med 20 kamper og åtte mål for C-laget.


KONKURRANSE:


Det norske språket er temmelig gøyalt. Ikke bare har vi en enorm dialektrikdom og bokstavene Æ, Ø og Å, vi har også noen ord som uttales identisk, men som skrives forskjellig. Ola Gilens favorittvær, regn, uttales faktisk likt som et velkjent dyr fra norsk fauna. Hvilket dyr skal vi frem til?

Hint: Dyret vi vil ha navnet på er artig nok i fjern slekt med dyret som kalles vær.

A)
Mår.
B)
Rein.
C)
Lemur.

Svarer du riktig, er du med i trekningen av en regntett jakke fra Umbro som med hell kan brukes på trening i både dusk- og pøsregn.

Send inn ditt svar på Facebook, Twitter eller med en sms med kodeord DYR <ditt svar> til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes og annonseres søndag kveld, og husk at alle lukevinnere også er med i trekningen av å være C-lagssjef for en dag.

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2013


COMEBACK-KID: Ola Gilen, her foran bortekampen mot Fire Lys høsten 2010, for øvrig den foreløpig siste matchen han scoret for C-laget, kommer tilbake på banen i 2014-sesongen. INNFELT: Daværende juniorspiller Ola Gilen i sine berømte røde regnbukser våren 2007 under 4-0-seieren hjemme mot Lommedalen.