TRAPPET NED FOR Å TRAPPE OPP

En trapp er en samling trinn som fører opp eller ned i høyde på steder hvor det er upraktisk med en skråning eller en rampe. Magnus Olsen har funnet trappen som leder til toppen av trenerpyramiden i Korsvoll.

En trapp er også utgangspunktet for verbet å trappe, som sjelden brukes om trappelaging, men i overført betydning, som i uttrykket å trappe ned.

Magnus Olsen, årets lagspiller på C-laget i 2012, trappet som kjent ned etter fjorårssesongen. Det gjorde han klokt i, innsatsen som trener i Korsvolls yngres avdeling har nemlig blitt lagt merke til, og kommende sesong trapper han opp som trener ved å gå inn i trenerteamet rundt A-laget.

ET TRINN OPP


- Det er riktig å si at jeg trapper opp, for trenere er som trapper. Den horisontale flaten på trinnet i en trapp heter trinndybde eller inntrinn, og en god trinndybde ligger mellom 30 og 40 centimeter. Nå er jeg 34 år, og dermed i riktig alder, eller på riktig trinndybde, om vi kan si det sånn, sier Olsen.

I 2014 vil Olsen lede A-laget i 3. divisjon i tospann med den tidligere junior- og A-lagsspilleren og -treneren Petter Solland.

- Dette er helt klart et trinn opp for meg, sier Olsen, som tidligere har ledet blant annet G97 med stort hell.

VIL KJEMPE I TOPPEN


Nå er han blitt assistent med ekstra ansvar for keeperne i A-lagstroppen, og lillehamringen ledet A-lagets første økt i sesongoppkjøringen på tirsdag. Olsen ser frem til å samarbeide med Solland jr, som vant 3. divisjon, men tapte den daværende kvaliken til 2. divisjon sist han ledet Korsvolls antatt beste menn.

- Jeg gleder meg enormt til å jobbe med en annen Liverpool-supporter. Vi må jobbe litt med trappen, jeg mener troppen, men om vi finner det rette rekkverket, unnskyld, rammeverket i form av en velfungerende spillestil, tror jeg vi skal kunne hevde oss og være med i opprykkskampen, forteller Olsen.

Olsen er for tiden inne på en delt 9. plass på C-lagets adelskalender med sine 83 kamper, og selv om han nå skal jobbe med et annet seniorlag, lover han å gjøre alt han kan for å nå den magiske grensen på 100 kamper.

- Klart jeg må få til det, hvis ikke kan jeg ikke leve med meg selv. Dette er et løfte til Korsfarerne, for jeg må aldri glemme hvor jeg kom fra. Uten C-laget hadde jeg nok ikke vært der jeg er i dag, avslutter Olsen.

Vi gratulerer Olsen med den nye jobben og ønsker ham lykke til i 2014-sesongen!
KONKURRANSE:


A-laget har de senere årene fått kritikk for å mangle spillere med lokal tilknytning eller bakgrunn fra junioravdelingen. En av de siste som tok steget opp fra egne rekker og spilte seg til fast plass kom faktisk fra C-laget. Hva heter talentet som sannsynligvis hadde vunnet Gullballen nå om han ikke hadde skadet seg i fjor, og som ble hentet opp til A-laget og 2. divisjon i 2009 etter å ha storspilt i 7. divisjon?

A)
Eirik Sæter Stordahl.
B)
Eirik Tarberg.
C)
Eirik Nyberg.

Svarer du riktig, er du med i trekningen av en nylakkert bil.
Nei da, premien er en behagelig treningsbukse.

Send inn ditt svar på Facebook, Twitter eller med en sms med kodeord STJERNE <ditt svar> til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes og annonseres søndag kveld, og husk at alle lukevinnere også er med i trekningen av å være C-lagssjef for en dag.

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2013

MOT TOPPEN: Magnus Olsen skal forsøke seg som seniortrener neste år. Klarer han å velge riktig trapp, slik at Korsvolls A-lag kommer tilbake til 2. divisjon?