VIL DIKTERE SPILLET FØR KAMPEN

Per-Mathias Høgmo har hatt suksess med å bruke dikt aktivt i garderoben. Nå ønsker den lektorutdannede midtbanespilleren Erik Nordby å innføre det samme på C-laget.

- Det er blitt mer RAM enn rim i dagens samfunn, og jeg tror diktfremføringer kan være med på å pense fokuset over fra den teknologiske hverdagen som preger oss før kamp og til den tekniske fotballen vi ønsker å spille, forklarer Nordby, som satser på å innføre diktopplesning i C-lagsgarderoben kommende sesong.

- Som kaptein, eller skal jeg si diktator, er jeg vant til å diktere spillet, nå ønsker jeg å gjøre det utenfor banen også, smiler Nordby.

Med et par mastergrader i litteratur og enda flere bachelorgrader i episk dikning og nypoesi kommer det kanskje ikke som en overraskelse at den lektorutdannede midtbanespilleren nå har kommet opp med dette forslaget.

DIKTATOREN


- Dikt er som fotball. Det handler om rytme, struktur og reaksjoner. Interaksjoner. Følelser. Lidenskap og nye tanker, forteller en engasjert kaptein.

Den tidligere ungdomsskolelæreren har allerede fått klarsignal av trenerteamet til å gjennomføre diktprosjektet sitt.

- Trenerne var veldig positive. De har også sett at kulturell kapital kan ha en verdi i dagens markedsstyrte fotballverden. Om alt går etter planen, vil det dermed bli høytlesning fra poesiens skattkammer foran hver kamp neste år, og alle må i ilden, sier Nordby.
KONKURRANSE:


Erik Nordby utforderer alle kalenederlesere til å skrive fotballdikt, gjerne om Nordby selv eller C-laget.

Er du klar for å finne frem poeten i deg?

DIKTENE MÅ NÅ REDAKSJONEN PÅ Facebook, Twitter ELLER E-POST mathiasfalch@gmail.com INNEN SØNDAG KL.21.00.

Svarer du riktig, er du med i trekningen av drøssevis med offisielle C-lagseffekter.


DIKTER: Erik Nordby ser for seg høytlesning av dikt før kommende sesongs C-lagskamper. Nå utfordrer han kalenderleserne til å sende inn egenskrevne fotballdikt, og det venter som vanlig kule premier til de beste poetene!

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2013