ÅRETS RÅTASS 2013

Johannes Blåsternes er ustoppelig! Med ti gule og ett rødt kort er han Årets råtass på C-laget for fjerde år på rad og femte gang totalt.

1. Johannes Blåsternes - ti gule og ett rødt kort.
2. Gunnar Sjølie - to røde kort.
3. Christian Eidsmo - fire gule kort.

Etter at Gunnar Sjølie noe motvillig fikk flere kampers karantene for å bli slått ned mot Teisen 2 (!), for så å bli utvist for hands da han ventet på å få den første saken behandlet, så det lenge ut til å bli et tronskifte i toppen av råtasslistene.

Men Johannes Blåsternes ville det annerledes, og med direkte rødt mot Panzer endte både han og Sjølie opp med totalt tre kampers karantene, ettersom sistnevntes straff etter hvert ble redusert med én kamp. Blåsternes sikret seg førsteplassen fordi han har samlet flest kort.

- Det ble seier med knappest mulig margin i år, men det gikk akkurat, sier Blåsternes, som tidligere i høst gikk løs på en bachelor i skuespillerfag.

PÅ PLAKATEN


Som han har sagt i tidligere seiersintervjuer, er han ikke interessert i å få kort for filming. Det står han ved den dag i dag.

- Jeg misliker filming, men jeg innser at improvisasjonskunsten kan være nyttig å beherske, både for å hisse opp mostandere og for å slippe unna kort. Derfor har jeg sagt ja til å prøve meg som improskuespiller, forteller Blåsternes.

- En nær venn av meg, Steffen Hånes, som faktisk spilte for oss borte mot Heggedal 2 i sommer, har ansvaret for en søt forestilling som heter På plakatenDet andre teatret og spurte om jeg ville være med. Jeg hadde en liten kortslutning, men i stedet for å få rødt kort denne gangen, kommer jeg til å måtte stille opp på fredag. Der vil jeg få utdelt en fiktiv plakat for et show jeg liksom er stjernen i, så må jeg improvisere denne forestillingen foran publikum, forklarer råtassen.

- Billettene koster kun 70 kroner og det er alkoholservering, så jeg tror det er verdt å få med seg, sier den kommende improstjernen.

På plakaten spilles førstkommende fredag kl.18.30. Det andre teatret ligger i Ivan Bjørndalsgate 9.TIDLIGERE ÅRS RÅTASSER:
 2008:
Johannes Blåsternes 4 gule/1 rødt
 2009:
Aleksander Omtvedt 4/1
 2010:
Johannes Blåsternes 12/1
 2011:
Johannes Blåsternes 17/0
 2012:
Johannes Blåsternes 12/2KONKURRANSE:


Kort kan brukes til mer enn å straffe uskikkelige fotballspillere, det er også populært i spill av typen kortspill. Hvilket av billedkortene burde du brukt for å gjøre deg forstått om du ikke kunne si "er brukket", men måtte fullføre følgende setning: "Taklingen var hard. Beinet hans er ..."

A) 
Dronning.
B) 
Joker.
C) 
Knekt.

Svarer du riktig, er du med i trekningen av to billetter til På plakaten førstkommende fredag.

Send inn ditt svar på FacebookTwitter eller med en sms med kodeord KORT <ditt svar> til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes i kveld kl.22.00, så vær rask, og husk at alle lukevinnere også er med i trekningen av å være C-lagssjef for en dag.


FRA FILM TIL IMPRO: Johannes Blåsternes har spilt i diverse filmer tidligere. Nå forsøker han seg på improscenen.

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2013