JONS FILMTIPS FOR JULEHØYTIDEN: ESCAPE TO VICTORY

I den kanskje mest kjente spillefilmen som omhandler fotball noensinne, møter vi en samling krigsfanger på de alliertes side under andre verdenskrig som skal spille en fotballkamp mot Tysklands beste menn. Filmen heter Escape to Victory og har en rolleliste bestående av blant annet en alt for gammel Michael Caine, Max von Sydow, Pelé, Osvaldo Ardiles og vår egen Hallvar Thoresen, i en uforglemmelig rolleprestasjon.

 

        


Filmen er ekte feelgood idrettsfilm som passer bra å sette på nå som høytiden nærmer seg. Samhold, vinnende underdogs og seiersglede er jo dessuten det en hver Korsvoll-fan ønsker å se i hver eneste kamp.

Escape to Victory (USA 1981)
Sportsdrama
Lengde:
116 min.
Imdb-rating: 6,4/10
Regi: John Huston
Skuespillere: Michael Caine, Sylvester Stallone, Pelé m.fl.
Tagline: Their goal was freedom...

 


KONKURRANSE:


I Escape to Victory spiller Sylvester Stallone de alliertes keeper med blandet suksess. Årets Korsvoll-sesong har også bydd på mange varierte keeperprestasjoner. I alt har i hvert fall ti ulike spillere ikledd seg den sorte og gule keeperdrakten.

Navngi tre av disse, og du kan vinne en norsk landslagsdrakt (ja, i dag også).


Send inn ditt svar på FacebookTwitter eller med en sms med kodeord KEEPER <ditt svar> til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes og annonseres i kveld, og husk at alle lukevinnere også er med i trekningen av å være C-lagssjef for en dag.


FILMFANATIKER: Jon Edmunn Sæter liker å se på film når han ikke takler og klarerer for C-laget. I årets kalender kommer han med tips til
filmer du kan håpe på å finne under juletreet eller på en velassortert torrentside allerede i kveld.

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2013