KAN DU HJELPE KJETIL MED Å FINNE UT HVEM SOM SNOKER I JULEGAVEHAUGEN?

Årets C-lagsnisse Kjetil Kihlgren har denne helgen fått i oppgave å stelle i stand til juletrefest på Korsvollhuset. Han har allerede fått opp treet og lagt frem gavene fra Styret til spillerne, men noen av spillerne ser ikke ut til å kunne vente med å åpne gavene.

- Jeg var bare ute på kjøkkenet for å lage meg litt grøt, da jeg plutselig hørte at noen romsterte rundt i gavehaugen, forteller Kihlgren.

- Jeg løp inn i storsalen, men den nysgjerrige karen klarte å komme seg unna. Heldigvis rakk jeg å ta et kornete bilde med mobilkameraet mitt, der man kan se at tyvens speilbilde reflekteres i vinduet. Nå gjelder det bare å identifisere ham, sier Kihlgren, som nå ber om publikums hjelp.

Klarer du å se hvem som var inne på Korsvollhuset for å riste og kjenne på gavene?


Send en melding på Facebook, Twitter eller eventuelt via en sms med kodeord SNIK <ditt svar> til 93865362 med navnet på spilleren som lusket rundt på Korsvollhuset, så er du med i trekningen av en shorts og et par myke fotballstrømper. Husk at alle lukevinnere er med i den konkurransen om å bli C-lagssjef for en dag i 2014.

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2013