GUDS HÅND

Da Gunnar Sjølie handset på streken seks minutter etter at han kom inn borte mot Panzer, raknet alt for eks-keeperen. Endelig smiler livet til Sjølie igjen.

- Den første røde kortet jeg fikk i år, fikk jeg utrolig nok fordi jeg ble slått ned, men å bli sendt i dusjen for å handse var bare deprimerende for meg, innrømmer Sjølie, som først nå ønsker å snakke ut om den tunge tiden.

- Siden jeg pleide å stå i mål, var det en naturlig reaksjon, men jeg var likevel utrøstelig. Jeg snakket en del med Magnus Olsen om det som skjedde, siden han tross alt skal være Petter Sollands høyre hånd neste år. Problemet var bare at jeg ikke var noens høyre hånd, men hadde hånden på ballen mot Panzer, forteller Sjølie, som likevel fant en viss ro etter samtalene med den nye A-lagsassistenten.

- Olsen fortalte meg at Diego Maradona handset i et VM en gang, og at han sa at det var Guds hånd. Jeg måtte spørre meg selv, var handsen min også en inngripen fra Gud, undrer Sjølie.

HAR FUNNET SIN TERAPI


Kanskje var det høyere makter i sving på Ekeberg den forblåste junionsdagen Sjølie så rødt. C-laget hevet seg nemlig etter utvisningen og viste en enorm lagmoral da de snudde 0-2 til 4-3 i undertall.

Også Sjølie er hellig overbevist om at Gud, ironisk nok, sannsynligvis hadde en finger med i spillet da han tok ballen med hendene.

- I all desperasjonen og fortvilelsen som fulgte, fant jeg stor trøst da jeg oppdaget en sport som handler om å handse, nemlig håndball. Det er som om handsen var et tegn fra oven. Å se på VM med jentene våre nå i desember har dessuten vært utmerket terapi, så nå er jeg klar for en ny sesong, smiler Sjølie.

- Men jeg håper selvsagt at Camilla, Nora og Heidi tar gull først. Det hadde inspirert meg helt enormt. Heia Norge, brøler Gunnar.

KONKURRANSE:


Gunnar Sjølie ble nok temmelig rød, både i toppen og på huden der ballen traff, da Panzer-spissens skudd gikk i hendene hans. Reinsdyret Rudolf er ikke rød på hendene, han har jo ikke hender, men han er rød på ... ?

Hvis du husker hvor Rudolf er rød, er du med i trekningen av en kjempestilig treningsgenser.

Send inn ditt svar på FacebookTwitter eller med en sms med kodeord RØD <ditt svar> til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes torsdag, og husk at alle lukevinnere også er med i trekningen av å være C-lagssjef for en dag.

 

RØDE-GUNNAR: Gunnar Sjølie ble utvist to ganger i årets sesong. I bakgrunnen ser vi Erik Forsén, for anledningen med caps.

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2013