ÅRETS LAGSPILLER 2013

Foran årets sesong tok C-laget turen ned i 7. divisjon, men et steg inn i den digitale verden. Gjennom Twitter-kontoen @KorsvollC har fansen fått oppdateringer fra kamper, treninger og livet utenfor Korsvollbanen. I spissen for den digitale revolusjonen: Åsmund Melve Aarrestad. Trønderen er Årets lagspiller 2013.

I januar, for ganske nøyaktig elleve måneder siden i dag, fikk Åsmund Melve Aarrestad en idé. Han hadde akkurat signert sin første kontrakt med C-laget, og ønsket å hjelpe laget med å nå ut til enda flere fans.

292 tweets og 92 følgere senere er det liten tvil om at Aarrestads Twitter-prosjekt ble en suksess!

- Jeg setter stor pris på at den nystartede medieavdelingens innsats blir verdsatt på denne måten, og jeg må få takke alle gjestetwitrere, og spesielt min kollega i medieavdelingen, Rasmus Bjerre, som kom med viktige innspill under redaksjonsmøtene, samtidig som han tok flere fine bilder under vårsesongen, forteller Aarrestad, som med sine 27 kamper også viste sitt glødende engasjement ved å spille nest flest kamper i året som gikk.

Twitter foran tv - i dobbel forstand


Til vanlig følger Aarrestad favorittlaget Arsenals kamper på Twitter fra kontoen @aarrestad88.

- Jeg kan ikke faktisk ikke huske sist jeg så en hel fotballkamp på tv. Oppdateringene på Twitter under kampene gir raske analyser og kommentarer til det som skjer, og det er for eksempel mye lettere å se om det var offside på Twitter enn på tv, slår sjefen for C-lagets medieavdeling fast.

- I 7. divisjon er det ikke tv-overføring av kampene, og dermed har det vært enda viktigere å komme med raske oppdateringer fra sidelinjen. Målet for neste år er enda flere tweets og enda flere følgere. Et par retweets hadde også vært hyggelig, smiler Aarrestad.

Den perfekte kampmat


Backen med det brasilianske kallenavnet Melvinho kan mer enn å skape blest rundt C-laget på nettet, han er også en ivrig kokk og mannen bak den kommende krokjeden Åsmunds Tacro, som har spesialisert seg på texmex-mat.

Som en tidlig julegave til spillere som allerede er lei av julemat eller lystne på å forbedre kampforberedelsene sine foran 2014-sesongen, serverer han oss i dag den hemmelige oppskriften på kampmaten han har servert foran årets seriekamper.

- Denne retten ble spist av både årets råtass og årets toppscorer i år, så jeg tør påstå at den gir resultater, smiler Årets lagspiller 2013.

Ingredienser (3-4 porsjoner):
  300-350 g båndpasta av merket Barilla
  400-450 g kyllingfilet
  1 paprika, type rød
  1/2 bunt vårløk
  1 boks mais (hell av maisvannet)
  1 - 1,5 poser med fajitaskrydder fra Old El Paso
  1 boks smørbar cheddar fra Tine

Fremgangsmåte:
1.
Kapp kyllingfiletene i passe store biter og grønnsakene i noe mindre biter. Sett gjerne på Korsvoll-relatert musikk mens du jobber. Blå bekledning er også å foretrekke, bruk gjerne en replika-drakt.

2. Stek kyllingen i en stekepanne til kjøttet er gjennomstekt, samtidig som du koker opp vann til pastaen i en gryte.

3. Bland fajitaskrydderet med kyllingen og tilfør vann. La disse spennende smakene trekke inn i kjøttet, før du tilfører grønnsakene og lar dette putre på lav varme noen få minutter.

4. Kok opp pastaen og hell av vannet. Rør den smørbare cheddaren inn i pastaen, og la den trekke i et par minutter.

5.
Bland herligheten sammen i en stor gryte og server godsakene til sultne lagkamerater.

6. Vinn kampen!


TIDLIGERE VINNERE I KÅRINGEN AV ÅRETS LAGSPILLER:
 2008:
Marius Andersson
 2009:
Terje Christophersen
 2010:
Amund Solvoll Rognmo
 2011:
Andreas Kjelstrup
 2012:
Magnus OlsenKONKURRANSE:


Det finnes flere former for kampmat. Foran bortekampen mot Jardar 2 i 2008 stilte for eksempel Andreas Kjelstrup med en godtepose, noe som raskt ga ham hvilke kallenavn?

A) 
Kong Harald/Gåtekongen.
B) 
King Kong/Gorillakongen.
C) 
Candy King/Godtekongen.

Svarer du riktig, er du med i trekningen av et gavekort på et gratis måltid med kampmat hos årets lagspiller.

Send inn ditt svar på FacebookTwitter eller med en sms med kodeord MAT <ditt svar> til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes mandag kveld. Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen av å være C-lagssjef for en dag.

 

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2013