SJOKOLADEKONGEN

Julen er ensbetydende med sjokolade, søtsaker og slikkerier. En som vet å sette pris på høytidens goder er Andreas "Candy King" Kjelstrup, som nå lanserer seg selv både som sjokoladefigur og fremtidig C-lagskaptein!

- Da jeg var skadet i sommer satt jeg på weben og søkte etter utenlandske sjokolader jeg ikke hadde smakt før. En dag kom jeg over en latvisk fabrikk som tilbød spesialdesignede sjokoladefigurer. Det er lov å la seg friste, og det lot jeg meg bli, forteller den godtegale angriperen.

Denne uken nådde de første kassene med Kjelstrup-julesjokoladefigurer nærbutikkene i Nordre Aker.

- Endelig er jeg i den formen jeg ønsker å være, gliser Kjelstrup.

SØT SUKSESS


Så langt har salget gått strålende, og Brekkekiosken og Spar Tåsen skal etter sigende allerede ha måttet bestille nye partier.

- "Godtekongen" har alltid vært søt, men årets utgave er den søteste til nå, smiler de to stappmette Korsfarerne Christian Wold og Sebastian Brynestad.

VIL VISE VEI

Kjelstrup har valgt å designe sjokoladeversjonen av seg selv som en av de vise mennene fra juleevangeliet, og 27-åringen kan røpe at valget ikke er tilfeldig.

- Jeg har et mål om å bli kaptein for C-laget, og en kaptein skal være både vis og vise vei for lagkameratene sine. Ved å lansere meg selv som en av de vise menn, håper jeg å styrke kapteinskandidaturet mitt, utdyper han, vel vitende om at også trener Falch og folk flest er glade i sjokolade.

- Når folk først får smaken på meg, kommer de til å støtte meg i tykt og tynt, spesielt i tykt, lover Kjelstrup og viser til at sjokoladen hans har en usedvanlig høy fettprosent.

Veteranens kapteinsønske har vært kjent lenge, og kritikerne har gjerne pekt på at han ofte sliter med å levere i serien på grunn av skader. Hovedpersonen lover at det ikke vil være noe problem fremover:

- Produsentene har sørget for at sjokoladefigurene er holdbare i flere år, så til våren er jeg garantet ikke best før serien starter, det skal være sikkert og vist, smiler den vise sjokolademannen.
KONKURRANSE:

Sjokola
de er som C-laget, det er "For folk flest", og både spillere og sjokolader kommer i nær sagt alle former, fasonger og farger, eller i det minste i ulike nyanser av brunt og hvitt. Hvilket annet sted finner vi igjen mantraet "For folk flest"?

A) Nordberg Dyreklinikk
B) Kebabspisestedet på Tåsen-senteret
C) Fremskrittspartiet

Svarer du riktig, er du med i trekningen av en halv kilo sjokolade!

Send inn ditt svar via Facebook, Twitter eller med en sms med kodeord SJOKO <ditt svar> til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes onsdag 3. desember kl.21.00, og husk at alle lukevinnere også er med i trekningen om å være C-lagssjef for en dag - måtte den beste vinne!

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2014

 

I SALG NÅ: Kjelstrup-sjokolader kjøres i disse dager ut til alle nærbutikker i Nordre Aker bydel.