BRILLEFINE OLSEN

Har du sett! Magnus Olsen blir Brillelands nye frontfigur for trenerbriller de to neste sesongene.

I takt med innføringen av elektroniske kamprapporter og egne taktikk-apper til smarttelefoner har også behovet for briller økt blant fotballtrenere verden over.

Brilleland har derfor satset tungt innen fotballen de siste årene. I år har Rikard Norling vært brilleleverandørens posterboy, men årets katastrofale resultater har ført til såpass store inntektstap at optikerkjeden nå har sett seg nødt til å tenke nytt.

- Vi trengte en ny frontfigur som kunne matche det nye budsjettet vårt, så vi tok på oss de tykkeste brillene vi har og finkjemmet fotball-Europa i vår jakt etter unge trenere. Til slutt falt valget på Magnus Olsen, sier Brillelands markedssjef Brutus Rille.

- Han er ung, han er trener og han ser dårlig. Alt i alt en totalpakke vi er veldig fornøyde med, smiler Rille.

LUKRATIV AVTALE

Avtalen går i første omgang ut på at Olsen mot et tresifret honorar forplikter seg til å bruke en forbedret versjon av den såkalte Klopp-brillen, som også nevnte Norling har brukt de siste sesongene. Olsen må bruke brillene både på trening og kamp for A-laget, samt når han selv skal i aksjon for C-laget.

Lillehamringen vil også virke som modell i reklamekampanjer, og han må være behjelpelig og tilgjengelig i forbindelse med varetellinger.

- Jeg er både ydmyk og takknemlig overfor Brilleland som har gitt meg denne fantastiske muligheten. Jeg føyer meg inn i en lang rekke med profilerte og bebrillede trenere, og jeg håper at disse nye brillene kan bidra til at jeg kan følge i deres fotspor, sier Brilleland-Olsen, som han nå ønsker å omtales som, i en kort pressemelding.

Rikard Norling rykket i år ned fra Tippeligaen med Brann med et av seriens største budsjetter, mens Jürgen Klopp for øyeblikket ligger helt sist i den tyske Bundesligaen med sitt kjære Borussia Dortmund.
KONKURRANSE:

Briller er fine hjelpemidler for folk som ser dårlig, men briller kan også være lunefulle. Historiene er mange om folk som har krasjet i trær fordi de har syklet til jobb uten å pusse brillene sine. Briller er derimot ikke det eneste som må pusses jevnlig. Hva annet kan enn briller kan Magnus Olsen pusse på Korsvollhuset om alt går hans vei neste sesong?


A) Pokaler
B) Notatblokker
C) Algebra

Svarer du riktig, er du med i trekningen av en fotball C-laget har brukt i kamp!

Send inn ditt svar via Facebook, Twitter eller med en sms med kodeord PUSSIG <ditt svar> til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes torsdag 4. desember kl.21.00, og husk at alle lukevinnere også er med i trekningen om å være C-lagssjef for en dag - måtte den beste vinne!

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2014

 

SKILT VED FØDSELEN: Magnus Olsen er Brillelands nye ansikt utad, og han følger dermed i fotsporene til mer meritterte trenere som Jürgen Klopp og Rikard Norling.