ET JULETRE TIL BESVÆR

Stopperkometen Thomas Ingebretsen har av taktiske årsaker bestemt seg for å feire en juletreløs jul i år.

Thomas Ingebretsen var en av høstens store C-lagsprofiler, men til tross for jevnt over meget godt spill ble nykommeren aldri helt komfortabel med vekslingen mellom 4-4-2 og 3-5-2.

- Det holder ikke med tre når man skal bygge opp en forsvarsmur, mener Ingebretsen og viser til at byggebransjen for lengst har erstattet tømmer og planker med solide reisverk i stål og betong.

SER IKKE STUEN FOR BARE TRÆR


26-åringens frustrasjon over å spille med tre bak har gått så langt at det påvirker julefeiringen hans:

- Hvordan kan jeg ha tre i stuen når jeg allerede synes det er tungt å spille med tre bak, spør Ingebretsen, som innrømmer at forvirringen gjør at han ikke lenger klarer å se noe annet enn trebackslinjer når folk nevner noe som har med "tre" å gjøre.

- Det er ikke så forbanna hyggelig å komme inn i stua på julaften med et ønske om en rolig kveld, men så er alt du ser Åsmund og Stavnsborg der det skulle vært et juletre, freser han.

- Så for å få ro og julefred i sjelen har jeg sett meg nødt til å droppe juletreet denne julen, forklarer Ingebretsen, før han legger til:

- Det er samtidig viktig å understreke at jeg er veldig åpen for en ny diskusjon rundt formasjon og spillestil neste år. I år tok vi tross alt 13 poeng i de fem seriekampene vi gikk ut med tre bak, og kun syv poeng i de 13 kampene vi startet med en bakre firer. Siden vi får tre poeng for seier, må jeg på et punkt uansett hente tre inn i varmen igjen, men om jeg skal ha noen buskvekster inn i stuen i år, så blir det i så fall en firkløver, slår Ingebretsen fast.

- PUST DYPT


Jon Edmunn Sæter tror stoppermakkeren fra Kjelsås gjør klokt i å få litt distanse til trebackssystemet nå i julen, slik at han kan starte med blanke ark i 2015.

- Jeg har kjent på frustrasjonen selv, men enkelte læringssituasjoner er vanskeligere enn andre, og da må man rett og slett bare puste inn dypt og telle til tre, så går det bra til slutt, sier Sæter, som tenkte å tipse Ingebretsen om dette før oppkjøringen begynner.

- Jeg har ringt flere ganger og sendt noen meldinger, men jeg får ikke svar, sukker Korsvolls nummer 3.KONKURRANSE:

I fotball får man null poeng ved tap, ett poeng for uavgjort og tre poeng om man slår motstanderen, uansett hvor mange forsvarsspillere man bruker. Hvor mange poeng er det meste C-laget har samlet i løpet av en sesong?


A)
36 poeng.
B) 46 poeng.
C) 41 poeng.

Svarer du riktig, er du med i trekningen av en treningsoverdel som gir deg mange poeng og enda flere blikk på treningssenteret.

Send inn ditt svar via Facebook, Twitter eller med en sms med kodeord POENG <ditt svar> til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes søndag 6. desember kl.21.00, og husk at alle lukevinnere også er med i trekningen om å være C-lagssjef for en dag - måtte den beste vinne!

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2014

 

KASTER UT TREET: Thomas Ingebretsen har funnet ut at han ikke kan ha juletre i år.