HEI FADDERI FADDERULLAN DEI

Flere spillere på C-laget er blitt kritisert for å spille med høye skuldre. Åsmund Aarrestad foreslår at det innføres fadderuker foran seriestart
for å få troppen til å slippe seg løs.

- Fotball er synonymt med øl. Hvis jeg har forstått norskundervisningen på studiet rett skal synonymer rime, og man trenger vel ikke være Henke Wergeland for å se at vår fire måneder lange sesongoppkjøring ikke rimer på øl i sin nåværende form, sier Åsmund "Melvinho" Aarrestad.

Førskolelærerstudenten har vært involvert i fadderopplegget ved HiOA fire år på rad, og nå har han tenkt å videreføre det han har lært i et eget to uker langt fadderopplegg for C-laget.

- HANDLER OM Å SLIPPE SEG LØS

Aarrestad er overbevist om at fadderukene hans vil få de andre spillerne til å slippe seg mer løs, noe som igjen vil føre til et mer lekent spill når serien starter:

- Vi mennesker kommer alene til verden, akkurat som Jesus på julekvelden. Vi kommer også alene inn i et fotballag, der vi blir tvunget til å handle sammen som en enhet. Da kan det av og til låse seg helt. Ut fra egne erfaringer vet jeg at fadderuker er det som skal til for å få folk til å kaste alle hemninger, og da vil også poengene tikke inn som pant etter et godt faddervors, sier malvikingen, som i 2012 ble kåret til årets fadder, og som i høst var faddersjef for et helt institutt ved HiOA.

Han har ingen betenkeligheter med å blande fotball og alkohol, enda NFFs statutter fraråder det:

- Normalt drikker man kanskje en pils eller to etter kamp, men det er bare søvndyssende, så jeg tror vi vil få en mye bedre effekt om vi snur på det. Ball og øl blir krøll, men øl og ball er knall, avslutter han.KONKURRANSE:
NFF og landslaget snakker gjerne om "Fem om dagen", men de tenker nok ikke på fem øl om dagen, noe som er det gjennomsnittlige ølinntaket per person i en gjennomsnittlig fadderuke. Hvis kun fem spillere møter opp til kamp midt i fadderukene fordi de har drukket mer enn gjennomsnittsfadderbarnet, burde de nok spiller femmerfotball i stedet for ellever. Hvor stort er et femmermål?


A)
10 x 50 meter.
B) 3 x 2 meter.
C) 50 centimeter x 1 meter.

Svarer du riktig, er du med i trekningen av treningsklær som også kan hjelpe deg med å holde varmen om du er ute lenge i fadderukene.

Send inn ditt svar via Facebook, Twitter eller med en sms med kodeord FEM <ditt svar> til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes søndag 6. desember kl.21.00, og husk at alle lukevinnere også er med i trekningen om å være C-lagssjef for en dag - måtte den beste vinne!

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2014

 

VIL INNFØRE FADDERUKER: Åsmund Aarrestad (innfelt) vil ha fadderuker foran seriestart, ikke ulikt den ordningen han selv har vært en viktig del av rundt skolestart ved HiOA de fire siste årene (nederst til høyre på første rad).