KJEMPER FOR EN AKTIV JUL

Ole Olesen er kritisk til både trenerteamet og julens fokus på inaktivitet. Derfor har han tatt egentreningen og kølla i egne hender, idet han i disse dager deltar i VM i innebandy i Göteborg.

Julen og tiden etter sesongslutt er for mange synonymt med overdådig kaloriinntak og generell inaktivitet, en dårlig kombinasjon dersom man er opptatt av å holde seg sunn og slank frem mot sesongoppkjøringen.

Ole Olesen er bekymret for at lagkameratene skal skeie for mye ut i julen, og han kritiserer trenerteamet for ikke å ha gitt spillerne et treningsopplegg i desember.

- Det er direkte pinlig. Vi kan ikke hvile oss i form og sitte i ro hele julen om vi skal heve oss i serien. Stillesitting er uaktuelt for meg, så derfor er jeg med landslaget i VM i innebandy nå, forteller Olesen.

SCORET DRØMMEMÅL


Lørdagens åpningskamp endte med et surt 6-7-tap for Tsjekkia, men en pigg Olesen markerte seg med en tidlig kandidat til turneringens beste mål.

Du kan se målet etter 33 sekunder av denne videoen:

 

 

I dag kl.12.00 spiller Norge og Olesen mot Estland. Kampen kan du se live her!

- Vi får se hvor langt vi kommer, men det er i alle fall godt å kjenne at formen er der den skal være og at jeg er i rute, sier Norges nummer 10, som tross alt har forståelse for at ikke alle er like fysisk aktive som han i adventstiden når julen er blitt som den er blitt.

GIR NISSEN SKYLDEN


- Bare se på julenissen, sier han: - Når julens frontfigur er en feit gubbe som bruker slede for å komme seg fra A til B, er det ikke rart at folk løsner på beltereimen og blir sittende i godstolen. Julenissen har bidratt til å legitimere inaktivitet og overvekt, sukker spilleren som scoret fem mål på ni C-lagskamper i år.

- Jeg tror vi må endre folks forståelse for hvorfor vi feirer jul, fortsetter Olesen, og lanserer Jesus som en passende hovedperson under høytiden.

- Han holdt seg i hvert fall ganske fit, og han gikk av eselryggen fra tid til annen, forklarer Olesen prøvende og tar forbehold om at han husker rett fra KRL-timene på barneskolen.


KONKURRANSE:


Innebandy er en hallidrett. C-laget har også spilt kamper med tak over hodet i år. Husker du i hvilken hall?

A) 
Vallhall.
B) 
Sogn bad.
C) 
Kringsjåhallen.

Svarer du riktig, er du med i trekningen av en shorts som kan brukes både på fotball- og innebandytrening.

Send inn ditt svar på FacebookTwitter eller med en sms med kodeord HALL <ditt svar> til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes onsdag kveld, og husk at alle lukevinnere også er med i trekningen om å være C-lagssjef for en dag.


VM-STJERNE: Ole Olesen nekter å sitte i ro i julen. Denne uken er han med i VM i innebandy. Her fra en seriekamp for Tunet mot Akerselva og C-lagskollega Ola Jansen.
Foto: Tunet IBK.

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2014