ÅRETS TOPPSCORERE 2014

Med totalt 17 mål ble Mathias Falch årets C-lagstoppscorer for fjerde gang i karrieren, mens Christian Poppe kronet det korte comebacket sitt i blått med å bli toppscorer i serien, akkurat som i 2010.


Årets mestscorende C-lagsspiller
1.
Mathias Falch 17 mål
2.
Christian Poppe 15 mål
3.
Jostein Eidem 7 mål

Årets toppscorer i serien
1.
Christian Poppe 8 mål
2. Mathias Falch 7 mål
3. Ole Olesen 5 mål


Hver sesong C-laget har spilt i 7. divisjon, har Mathias Falch endt opp som lagets mestscorende spiller. Slik gikk det også i år. Riktignok ble det bare like over halvparten så mange fulltreffere som i fjor, men 17 mål var uansett nok til å havne øverst på toppscorerlistene for 2014.

Med 15 mål totalt var Christian Poppe den som traff nettmaskene nest flest ganger. Spesielt i serien var han ustoppelig. På kun tre seriekamper ble det hele åtte mål, og da han dunket inn tre mål mot Oslo-Ørn i mai ble han dessuten den første C-lagsspilleren til å score hat-trick i serien siden 2009, en bragd han siden kopierte to uker senere mot Frigg 3.

Tjener fett på nettmasker

Siden sesongslutt har de to målsnikene fortsatt jakten på nye mål, nærmere bestemt salgsmål.

- Som måljegere søker vi alltid etter nettmaskene, og da er det viktig å snike seg inn i feltet og å kamuflere bevegelsene sine. Man kan si at vi tar på oss en taktisk maske, og masker, det er noe folk elsker nå i julen, begynner Falch.

- Nyere statistikk viser nemlig at tre av fire fedre som er på do i mer enn 45 minutter på julaften kjøper masker i desember, og når tallenes tale er såpass klar, skjønte vi ut at det var et enormt marked for salg av masker over nett, fortsetter Poppe, som for øvrig gikk til Vestli i sommer.

Siden midten av november har de to angriperne driftet nettsiden nettmasker.net, attpåtil med stor suksess.

- Salget har gått over all forventning. Spesielt masker med hvitt skjegg er populære nå, og vi antar at det har en sammenheng med premieren på den nye Hobbiten-filmen, forklarer Falch.

Totalt scoret C-laget 97 mål på 39 kamper i sesongen som gikk, noe som gir et snitt på 2,49 mål per kamp, noe som er omtrent 0,1 mål dårligere enn i fjor. Selv om det ble færre poeng i år enn i fjor, ble det flere mål. 49 mål på 18 seriekamper gir et snitt på 2,72 mål per kamp. Det er ikke utenkelig at C-laget endelig skal klare å krype over 50-målsgrensen igjen i 2015, la oss krysse fingrene!


TIDLIGERE ÅRS TOPPSCORERE TOTALT/SERIE:
 2008:
Anders Hauge 17 mål / Anders Hauge 14 seriemål
 2009:
Mathias Falch 30 mål / Espen Schjerven og Ola Jansen 12 seriemål
 2010:
Christian Poppe 30 mål / Christian Poppe 10 seriemål
 2011:
Ole-Vidar Jensen 25 mål / Ola Jansen 9 seriemål
 2012:
Mathias Falch 11 mål / Johannes Blåsternes 3 seriemål
 2013:
Mathias Falch 31 mål / Mathias Falch 13 seriemålKONKURRANSE:


Nettmasker er populært i sesongen, men i desember er det altså andre masker som gjelder. På julaften beskylder ofte litt eldre barn, gjerne av den rampete sorten, en av høytidens mest fremtredende personligheter for å være en svindler, nærmere bestemt et familiemedlem som har tatt på seg en maske. Hvem er det rampeungene anklager for å være en maskert lurendreier?

A) 
Nissen.
B) 
Presten.
C) 
Jesus.

Svarer du riktig, er du med i trekningen av en treningsgenser som du kanskje kan dra litt over ansiktet om du trenger en maske.

Send inn ditt svar på FacebookTwitter eller med en sms med kodeord MASKE til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes i kveld, så vær rask om du er vil sikre deg dagens eksklusive premie. Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen av å være C-lagssjef for en dag.


 

NETTMASKER.NET: Årets mestscorende C-lagsspillere har investert i den nye maskenettsiden nettmasker.net.

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2014