NYE TAKTER FRA GUNNAR OG CO

Lei av den gamle julemusikken? Fortvil ikke! Fire av C-lagets mer musikalske spillere har gått sammen om å lage et julealbum med C-lagsrelaterte sanger.

Fotballeksperter snakker gjerne om rytme, taktskifter og midtbanedirigenter, men for enkelte av C-lagsspillerne er disse begrepene så mye mer enn beskrivelser fra en fotballkamp.

Begrepene kan nemlig også assosieres til musikkens verden.

Ny julemusikk


- Vakker fotball er som vakker musikk, men det er dessverre lite fotball nå i adventstiden. Det er derimot mye musikk, men julemusikken er så gammel og oppbrukt, sier Gunnar Sjølie.

- Hva om vi kan blande fotball og musikk, tenkte jeg, og vips, så begynte ballen å rulle likevel, og det attpåtil selv om serien var over, forteller en oppglødd Sjølie.

Etter å ha drodlet litt et par timer, ringte han rundt til et par av C-lagskollegaene sine for å høre om de var interesserte i å lage et album med julesanger fra C-lagsmiljøet sammen med ham.

- Alle kicket på ideen som om de stod foran åpent mål. Vi møttes hjemme hos Åsmund, og noen timer senere hadde vi hele albumet i boks, gliser Sjølie.

Elleve spor


Mandag morgen ble julealbumet "Nisse" sluppet i lokale dagligvareforretninger i Nordre Aker og på Limewire, og Sjølie har stor tro på det elleve spor lange fyrverkeriet av et album.

- Med låter som "På benken sitter Olsen" og "Deilig er Tarberg" er dette bare nødt til å bli en suksess, slår Sjølie fast.

Han er selv vokalist på den 93 minutter lange musikkeventyret. Restan av besetningen består av Åsmund Aarrestad på gitar, Andreas Kjelstrup på tangenter og Lars Eriksen på trommer.


KONKURRANSE:


Dette er ikke første gang noen lager musikk fra C-lagsmiljøet.Hvilket av de følgende lagene har fått sin egen hatsang av Korsfarerne?

A) 
Vestre Aker.
B) 
OSI.
C) 
Oldenborg.

Svarer du riktig, er du med i trekningen av en C-lagsdrakt (replika).

Send inn ditt svar på FacebookTwitter eller med en sms med kodeord HATER til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes onsdag kveld, og husk at alle lukevinnere også er med i trekningen av å være C-lagssjef for en dag.


 

ALLSIDIGE: Fire av C-lagsgutta har gått sammen om å lage julealbumet "Nisse".

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2014