BARE MJUKE PAKKER UNDER TREET

Magnus Jahrmann har kastet seg på strikketrenden.

Ingen C-lagsspillere leser like mange trend- og moteblogger som Magnus Jahrmann.

- I fjor skulle slipsene være strikket til jul, men i år handler det om å tøye strikken enda lenger. Adidas og Nike har begge lansert strikkede fotballsko, og om du skal være den bokstavelig talt heiteste rundt bordet denne julen, er det strikkejakker som er tingen, sier 26-åringen.

- Og vi snakker selvsagt selvstrikk, legger han til.

Strikker julegavene


Ved siden av den rosa dressen han selv har strikket og skal bruke i middagsselskapene denne julen, har Jahrmann også strikket årets julegaver, slik at både familie og venner av ham kan stille i siste skrik på nyttårsaften.

- Myke gaver er trendy i år, så jeg hadde i grunnen ikke noe valg, sier spilleren som rundet 100 C-lagskamper tidligere i år.

Jahrmann hadde like fullt aldri rørt en strikkepinne før han kjøpte sitt første par i september.

- Jeg lærte meg å strikke ganske fort, for strikking og fotball har oppsiktsvekkende mange likhetstrekk, forteller han og utdyper:

- Begge deler handler om å komme i mål, og du kan klare deg selv om du ikke har den helt store teknikken. Dessuten er begge deler billige og enkle aktiviteter uten de helt store utstyrskravene.




KONKURRANSE:

Strikking krever at man er flink til å bruke hendene sine, og som fritidssyssel er det spesielt populært blant det kvinnelige kjønn. Den siste uken har flere kvinner som også er netthendte, og som derfor sikkert også kunne vært mesterstrikkere, reist til Ungarn for å delta i Europamesterskapet i hvilken sport?

A) 
Håndball.
B) 
Fotball.
C) 
GTA.

Svarer du riktig, er du med i en varmende treningsgrenser (NB! Ikke strikket).

Send inn ditt svar på FacebookTwitter eller med en sms med kodeord EM til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes søndag kveld, og husk at alle lukevinnere også er med i trekningen av å være C-lagssjef for en dag.

 

STRIKKER: Magnus Jahrmann (innfelt) stiller i selvstrikket dress på julaften i år.

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2014