BER OM ET JULEMIRAKEL

Korsfarerne håper frelseren kommer tilbake.

Mørket har senket seg over Korsfarernes hovedkvarter. De siste tonene fra "Brekkekiosken" murrer lavt over anlegget.

- Tiden er inne for et nytt julemirakel, sier supportersjef Sebastian Brynestad: - Frelseren er nødt til å komme tilbake.

Ødelegger julen

- En ting er at det ikke går like bra rent sportslig fordi vi mangler turboen på midten, det kan vi tåle. Som de gode supporterne vi er, skjønner vi at det går litt opp og ned med fotballen, men nå som dette begynner å prege hverdagen vår og gå utover julen også, synes vi det er gått for langt, sier nestleder Christian Wold.

Savnet av en frelser på C-laget er nemlig blitt så stort at de sliter med å komme seg gjennom alle julesangene.

- "Deilig er jorden" går greit en stund, men det stokker seg helt foran den siste linjen. Hvordan kan vi synge at oss er en evig frelser født, når frelseren ikke er ute på banen lenger, fortviler Brynestad.

- Da er plutselig ikke jorden så deilig lenger, spør du meg, sukker Wold.

Husker nesten ikke navnet

Neste sesong er det tre år siden spilleren Korsfarerne lengter etter sist var i aksjon for C-laget. Siden har en lei skade holdt ham borte fra Korsvollbanen.

- Det er så ille at jeg nesten har glemt hva han heter, sier Brynestad.

Nå kan du hjelpe Korsfarerne med å huske hva spilleren som står med 86 kamper og 42 mål for C-laget heter. Løs rebusen øverst i luken, og send inn ditt svar på FacebookTwitter eller med en sms med kodeord FRELSER til 93865362.

Vinneren får en marsipangris og en gratis omvisning på Korsvollhuset.

Den heldige vinneren trekkes søndag kveld, og husk at alle lukevinnere også er med i trekningen av å være C-lagssjef for en dag

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2014