ÅRETS LAGSPILLER 2014

Noen uker før seriestart stod trener Falch i kø utenfor Hei Sjef-pizza ved Kiellands plass, da Jon Stavnsborg helt uventet ringte og ga klar beskjed om at han var friskmeldt fra sitt flerårige skadeavbrekk og klar for å gi alt for C-laget. Og Stavnsborg har virkelig gitt alt for laget i år. I tråd med C-lagets kjerneverdier høy innsats og godt humør har han stått på i tykt og tynt, og dermed er det også fullt fortjent at han nå kan kalle seg Årets lagspiller 2014!

- Dette var stas, jeg kunne ikke bedt om en bedre julegave, sier den stolte prisvinneren.

Stavnsborg har gjort seg bemerket med et upåklagelig humør og positive holdninger hele sesongen, og dermed har han også sluppet kritikk for å ha en fortid i FC Nordre Aker. Han er nemlig genuint opptatt av å bygge folk opp, og han er ikke fremmed for å ta i et tak, perfekt illustrert av episoder som da han frivillig feide banen for granbar i pausen av en av årets siste treningskamper.

- Det skulle bare mangle, og jeg kan ikke legge skjul på at de mange turene til og fra legen og operasjonssalen gjør at jeg er blitt vant til å feie unna rusk, sier en beskjeden Stavnsborg.

- Laget er som et kne


Årsaken til at han ikke har vært med og blitt Årets lagspiller tidligere, er at det ene kneet hans har vært særdeles trøblete i lang tid. 25-åringen er likevel ikke bitter over at han har gått glipp av flere hundre C-lagskamper, han er derimot overbevist om at skadene har vært med på å forme ham til den lagspilleren han er i dag.

- Da kneet var som verst fikk jeg masse støtte, både fra bandasjer og folk rundt meg. Da lærte jeg virkelig verdien av et godt fellesskap, og at et lag er som et kne. Alle delene må være på plass og dra i samme retning om man skal komme seg fremover, forteller Stavnsborg, som fikk med seg totalt 19 kamper og ett mål i årets sesong.

Tidligere i måneden var han gjennom en rutinemessig operasjon for å se til at alt var som det skulle inne i kneet, og nå håper han at han er kvitt skadeproblemene en gang for alle.

- Jeg regner med å være klar igjen til våren. Jeg skal fortsette å feie granbar, men jeg håper at flere kan bidra, slik at jeg i enda større grad kan konsentrere meg om å feie motstanderne av banen, smiler Stavnsborg.


TIDLIGERE VINNERE I KÅRINGEN AV ÅRETS LAGSPILLER:
 2008:
Marius Andersson
 2009:
Terje Christophersen
 2010:
Amund Solvoll Rognmo
 2011:
Andreas Kjelstrup
 2012:
Magnus Olsen
 2013: Åsmund Melve AarrestadKONKURRANSE:


Jon Stavnsborg har vært gjennom mange operasjoner. Operasjonen han har vært gjennom flest ganger, var nok også den enkleste. Hva heter operasjonen der man selger boller i stedet for å få narkose og slipper å bli skåret i med skalpeller?

A) 
Operasjon Dagsverk.
B) 
Operasjon Hastverk.
C) 
Operasjon Makkverk.

Svarer du riktig, er du med i trekningen av en bollepose og en trang treningsskjorte.

Send inn ditt svar på FacebookTwitter eller med en sms med kodeord DOKTOR til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes allerede i kveld. Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen om å være C-lagssjef for en dag.

 

HJELPENDE HÅND: Årets lagspiller 2014, Jon Stavnsborg (t.h) hjelper en skadet Gunnar Sjølie av banen sammen med Årets lagspiller 2011, Andreas Kjelstrup (t.v).

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2014