C-LAGETS JOMFRUSESONG BLIR FILM

Årets store julegave til alle Korsfarere er definitivt at historien om C-lagets første sesong blir til film. De første bekreftede rollene vitner om at dette kommer til å bli en blockbuster.

Sent søndag kveld annonserte et stort amerikansk filmselskap at de har kjøpt rettighetene til et manus om C-lagets uforglemmelige debut- og opprykkssesong. I presseskrivet som ble gjengitt av Aftenposten i dag står det blant annet følgende:

"Filmen vil ta utgangspunkt i den noe uryddige kantspilleren Marius Anderssons overgang fra junior- til seniorfotball, og hvordan han til slutt ble en ganske viktig brikke i et lag som vant seriegull. Kjernen i fortellingen vil være hvordan den hjemvendte ballbegavelsen Fredrik Løland tok Andersson under vingene sine, og dette kan derfor klassifiseres som en klassisk "from rags to riches"-historie, selv om rikdommen i denne sammenhengen må forstås billedlig, da dette dreier seg om amatøridrett på laveste nivå."

Kjente navn i rollene


James Franco er bekreftet til rollen som mesterdribleren og mentoren Løland, mens Seth Rogen skal spille en noe tyngre versjon av læregutten, slik at Anderssons prestasjoner settes i et enda bedre lys.

Rykter vil ha det til at den hårløse tøffingen Jason Statham skal spille høyrebacken Bernt Foss, og at kampen om å fremstille Erik Nordby står mellom Robert Duvall og Christopher Lee.

Imdb-brukere verden over hyller rollevalgene, og den eneste virkelig store diskusjonen går på om Zac Efron virkelig er kjekk nok til å spille Eirik Tarberg.

Flertallet av debattantene mener derimot at Mark Wahlberg virker som et opplagt valg som Anders Frogner, som med fem mål i serieavslutningen i 2008 defintivt kommer til å kreve en stor andel tid på lerretet.

Ellers ligger stjernene langflate etter å sikre seg en plass i det som omtales som 2015s store happening i Hollywood. Dwayne "The Rock" Johnson twitret blant annet i morges at han for tiden ligger i hardtrening for å bli stor nok til å spille en troverdig Eirik Garnås, mens Andy Serkis, kjent som Gollum i "Ringenes herre" og King Kong i filmen med samme navn, har sagt seg villig til å gå en ny runde i CGI-maskineriet for å sikre seg rollen som daglig leder Jan Solland.

Innspillingen begynner i april neste år, og lansering blir etter planen rundt seriestart 2016.KONKURRANSE:


Det er ikke alle fotballspillere forunt å oppleve at karrierene deres havner på det store lerretet, men det er mange fotballspillere som filmer. Også kallenavnet mange gir dem er hentet fra dramatikken og filmens verden. Hva kalles gjerne disse filmerne?

A) 
Musikalartister.
B) 
Dansere.
C) 
Skuespillere.

Svarer du riktig, er du med i trekningen av popcorn du kan nyte til filmen om C-laget, samt en treningsskjorte.

Send inn ditt svar på FacebookTwitter eller med en sms med kodeord FILM til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes i morgen kveld. Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen om å være C-lagssjef for en dag.

 

SKAL SPILLE C-LAGSPROFILER: James Franco og Seth Rogen skal spille henholdsvis Fredrik Løland og Marius Andersson i filmen om C-laget (Faksimile: Aftenpostens artikkel om
filmen mandag 22.12.14).

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2014