FAKTABASE 2014

Dagens luke er diverse tall og statistikk fra sesongen 2014, håndplukket av tallknuseren Kristian Djuve. Klikk på den velkjente advarselen for å entre faktabasen for året som gikk.


KONKURRANSE:


Statistikk kan si mye om enkeltspillere og et lags prestasjoner, og det kan si mye om livet. Vi kan dermed trygt si at det ligger mange små skatter skjult i en statistikkbank som den som presenteres i dagens luke, og man trenger ikke å være sjørøver for å sette pris på Djuves tall fra året som gikk. Til tross for flere muntre familiefilmer om sjørøvere som Jack Sparrow og Kaptein Sabeltann de siste årene, er det fortsatt knyttet en rekke negative assosiasjoner til sjørøveryrket, ofte relativt ufortjent. Hva kalles for eksempel en ulovlige transportformen mange benytter seg av i helgene?

A) 
Den Sorte Dame
B) 
Pirattaxi
C) 
Nattbuss

Svarer du riktig, er du med i trekningen av en treningsgenser og en marsipangris.

Send inn ditt svar på FacebookTwitter eller med en sms med kodeord SJØRØVER til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes allerede i kveld, for dette er siste sjanse til å sikre seg en lukeseier. I morgen skal det nemlig trekkes en vinner blant alle lukevinnerne, og den som kommer først opp av hatten får æren av å være C-lagssjef for en dag i 2015.
 

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2014