GULLFEST PÅ KORSVOLLHUSET

Denne sesongen havnet C-laget under streken, mens A-laget mistet opprykket i innspurten. I helgen var det likevel stor gullfest på Korsvollhuset, etter at VG i forrige uke kunne avsløre at Korsvoll kommer til å vinne et titalls seriegull det kommende århundret.

Lørdag ble Korsvollbanen badet i årgangschampagne og gullkonfetti da Korsvolls senioravdeling inviterte til storslått fest.

VG har den siste tiden simulert et hundretalls sesonger ved hjelp av Football Manager, og ifølge det anerkjente dataspillet ser fremtiden meget lys ut for Korsvoll.

- Dette måtte feires først som sist! Elleve tippeligagull, fem NM-titler og seks førsteplasser i 1. divisjon. For noen sesonger vi kan glede oss til, skrålte Korsvoll-boss Jan Solland.

Se bildebevis fra FM her eller på Facebook


- Første cupseier kommer riktignok først i 2062 etter to tapte finaler, men allerede i 2060 kan vi sette den første seriemesterpokalen i pokalskapet, fortsatte han.

STORE SUMMER PÅ VEI INN

Gratis drinker og en luksuriøs fem-retters-middag stod på menyen, og alt ble dekket av klubben. Surmagede kritikere ville ha det til at dette bare var et nytt skudd for baugen for den allerede skakkjørte økonomien i seniorfotballen, men styreleder og C-lagstrener Falch fnøs av kritikken:

- I 2076 skal vi selge Josh Frazier til Manchester City for 284 170 000, så dette har vi kontroll på. Krona skal svekkes en del før det der blir et dårlig salg, slo han fast.

Se bildebevis fra FM her eller på Facebook

Han kunne dessuten forklare at de sjekket VGs simuleringer med pålitelige eksperter før de inviterte til fest.

- Jeg ringte min assistent Terje Christophersen, Nordbergs beste FM-spiller gjennom tidene, og han kunne fortelle meg to ting; at FM er basert på virkeligheten, og at dette dermed ikke er usannsynlig, og at jeg kan få Bixente Lizarazu for 36 millioner på CM 99, enda han er verdsatt til over 70. Tror du en som vet det der lyver? Aldri i verden, mente trener Falch, før han sablerte nok en Moët.

SIGNERER KONTRAKTER MED UNGGUTTER


Falch kunne også fortelle at det allerede er tatt tak i spillerlogistikken.

- Vi har registrert at Glenn Berre kommer til å være toppscorer i flere år, blant annet i 2028. Ut fra antallet mål å dømme per sesong er han en ekte Berre, smilte trener Falch.

Like før helgen inngikk han en avtale med parene Johanne og Per Morten Berre og Sølvi og Anatoli Berre om at de skal døpe sine sønner til Glenn.

- De får proffkontrakt fra første skrik, og ut fra de første sparkene å dømme har vi stor tro på både Glenn og Glenn, fortalte Falch.

SER SØROVER ETTER TALENTER


Av mer umiddelbare overganger har Korsvoll allerede sendt brev på Espen Myhrvold fra Gjøvik-Lyn 2.

- Han kommer til å bøtte inn mål i 2017-2019, sa Jan Solland.

Den tidligere Stabæk 2-spilleren Ola Eide skal også være på vei inn portene på Korsvollbanen, slik at han kan sikre seg klubbrekorden på 396 seriekamper.

Se bildebevis fra FM her eller på Facebook


- Her må jeg understreke at denne rekorden bare gjelder A-kamper, og ikke C-kamper, presiserte trener Falch gjentatte ganger, før han fortalte at klubben har begynt å lete etter talenter utenfor landegrensene:

- I 2138 kommer det til å være tre albanere på laget, så jeg og et par av gutta og resten av styret skal nedover tre uker neste sommer for å starte et slags akademi, eller i alle fall en strandklubb, røpet trener Falch.

STOLT OLDEFAR

A-lagets Lasse Alexandersen var blant de mest fornøyde festdeltagerne, og han skålte med både den ene og den andre utover natten. Bare ni sekunder ut i 3. rundekampen i cupen borte mot Steinkjer i juni 2103 kommer nemlig Richard Alexandersen til å score tidenes raskeste Korsvoll-mål.

- Jeg kunne ikke vært mer stolt av oldebarnet mitt, eller kanskje tipp-oldebarnet, gliste veteranen.

FRYKTER SPARKEN


En som ikke så ut til å kose seg spesielt, var A-lagstrener Petter Solland.

- Jeg vil tro at FMs algoritmer blir mindre og mindre presise etter hvert som tiden går, men Gøril Kringen tar jo over allerede i 2016, så det er klart jeg føler presset, sa yngsteblad Solland, som for øvrig er klubbens poengmessig mest sukessrike trener gjennom tidene - inntil videre, om vi skal tro FM.

- Trøsten er at Kringen får sparken etter 17 dager, så jeg skal sørge for å ha en god søknad klar den dagen hun går, så kan jeg kanskje endre historien før Michael Frank og David Hanssen får jobben, fortsatte A-lagstreneren.

Se bildebevis fra FM her eller på Facebook


David Hanssen sa opp i Lommedalen etter årets sesong, og den tidligere VIF-spilleren er nok rimelig klar for seks år siden, slik VG har spådd.

- Hanssen er ikke det eneste prominente navnet vi skal tiltrekke oss, sa trener Falch.

Utover 2020-tallet er både Magnus Lekven og Vajebah Sakor ventet til trenerstolen, før Ole Selnæs omsider skal få skikkelig sving på sakene og lede de kongeblå til et historisk opprykk til Tippeligaen i 2032.

Etterfølgeren Alexander Sørloth vil få fyken allerede etter litt over et halvt år, før han får sjansen igjen mot slutten av 30-årene. Follos store sønn Patrik Karoliussen, Hans Nordbye og den danske landslagsspilleren Jakob Poulsen er blant de andre mer kjente fotballnavnene som etter hvert vil få slite med myggen i skråningen ved innbytterbenkene.

SKAL FÅ PLASS TIL ALLE

Hvordan forklares så den kommende suksessen?

- Dette skyldes det såkalte undervarmeprosjektet, som på ingen måte bare er et undervarmeprosjekt. Vi tenker langsiktig, og tilskuerrekorden på 15 500 fra 16. mai-kampen mot Strømsgodset i 2033 stemmer godt med det jeg selv har sett for meg, fortalte Jan Solland, som ikke så ut til å bry seg nevneverdig om at det ni år i forveien bare vil være 167 stykker på bydelsderbyet mot Skeid i 2. divisjon.

Se bildebevis fra FM her eller på Facebook


- Fortsett å gi penger til undervarmeprosjektet, så går dette veien, oppfordret Solland, før han forsvant tilbake til den påkostede pølsebuffeten han selv hadde ansvaret for.KONKURRANSE:
Korsvolls fremtid ser som vi alle har skjønt meget lys ut, og det er bare å smøre seg med tålmodighet. C-laget er dessverre utelatt fra VGs simulering, så det er dermed umulig å si noe om klubbens største kjæledeggers fremtid - ingen vet for eksempel med sikkerhet hvilken divisjon de staute karene skal spille i neste år. Hva tror du?


A)
6. divisjon - rundt 30 lag trekker seg etter årets sesong, slik at C-laget kan feire et deilig og høyst ufortjent opprykk.
B) 7. divisjon - C-laget endte under streken i år, men et par lag høyere opp i systemet takker for seg, slik at våre helter får en sjanse til. Yes!
C) 8. divisjon - tabellen lyver aldri, og dermed må C-laget ta turen tilbake dit eventyret startet. Kanskje Tarberg gjør comeback også.

Svarer du riktig, er du med i trekningen av årets FM!

Send inn ditt svar via Facebook, Twitter eller med en sms med kodeord OPPRYKK2016 <ditt svar> til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes i samme øyeblikk som kretsen har bestemt hvor C-laget skal spille neste år, sannsynligvis innen to ukers tid. Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen om å være C-lagssjef for en dag - måtte den beste vinne!

NB! Det er lukevinnerens ansvar å kreve premien i løpet av seks måneder etter at trekningen er foretatt
.

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2015

 

FESTLØVER: Johannes Blåsternes (t.h.) og trener Falch(innfelt) var blant Korsvoll-spillerne som tok den helt ut da Korsvoll feiret fremtidige seriegull i helgen som var.
FM-skjermdump: VG