– SKAL FREMME SUNNE VERDIER

C-laget arrangerer brustest for å stilne kritikerne som anklager dem for en litt for vennlig innstilling til alkohol.


C-laget assosieres ofte med øl og andre alkoholholdige drikker, og Korsvoll-styret har derfor anmodet trenerteamet om å ta grep for å endre lagets image foran den kommende sesongen.

– Jeg vil nyansere bildet som er skapt av at alkohol utgjør spillernes eneste væskeinntak. Det er fullstendig overdrevet. Jeg har fått forsikringer fra kaptein Andersson om at de regelmessig også får i seg betydelige mengder brus, betrygger trener Falch i en pressemelding.

– At image er ubetydelig, som det ble hevdet i Sprite-reklamen, stemmer dessverre ikke i dagens fotballhverdag, og som et trivelig PR-stunt for å fremme lagets kjernesunne verdier har jeg derfor fått noen av de mest brustørste spillerne i stallen til å foreta en uhøytidelig julebrustest nå i desember, fortsetter trener Falch, som har utnevnt seg selv til juryformann.

Gulrot og pisk


– Det fine med brus er at det kan anvendes både som gulrot og pisk, påpeker jurymedlem Magnus Olsen.

– Selv unner jeg meg alltid en kald Cola etter å ha spilt en god kamp. Og hvis jeg ikke har prestert, trøster jeg meg med en halvannen-liter, forklarer han.

– I tillegg drikker jeg naturligvis brus når jeg er tørst.

Heftige diskusjoner


I forkant av brustesten har det allerede oppstått en diskusjon om Cola kan kvalifiseres som julebrus. Flertallet av jurymedlemmene sier nei, med unntak av Magnus Olsen og Ola Jansen, som insisterer på at deres favorittbrus også er en julebrus.

– Julenissen er jo Coca-Colas oppfinnelse, og uten julenissen hadde vi jo ikke feiret jul, ergo er Cola den ubestridte julebrusen, hevder Magnus Olsen.

– Ja, det er ren logikk, istemmer Jansen.

Selve brustesten vil bli avholdt senere i desember, og c-laget.com vil selvfølgelig rapportere fra testen.

.
KONKURRANSE:
Sist fredag feiret Korsvoll C sesongen som gikk, og ifølge ryktene ble det ikke bare drukket brus på dette arrangementet. De mest populære drikkevarene var etter sigende også de to drikkene som nevnes i en av Korsfarernes mest populære sanger. Hvilke drikker er det supporterne synger om?


A)
Øl og whisky
B) Tran og Sana-sol
C) Burn og P-Max

Svarer du riktig, er du med i trekningen av en flaske julebrus av valgfritt merke!

Send inn ditt svar via Facebook, Twitter eller med en sms med kodeord ALKO <ditt svar> til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes og annonseres førstkommende søndag. Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen om å være C-lagssjef for en dag - måtte den beste vinne!

NB! Det er lukevinnerens ansvar å kreve premien i løpet av seks måneder etter at trekningen er foretatt
.

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2015

 

BRUSER I BLODET: Magnus Olsen (innfelt) gleder seg stort til å delta i årets julebrustest.