ANDREAS KJELSTRUP MELDER OVERGANG TIL TRONDHEIM

Godtekongen tar godtetronen og går.

Klubblegende, Espen Eckbo-protesjé og snopmonark Andreas Kjelstrup har i mange år hatt et innbringende samarbeid med den svenske leskematprodusenten Candy King. I kjedens mange reklamer har den tidligere revyprofilen figurert som "Godtekongen"; en grisk, men rettferdig konge i et godterike som til forveksling ligner på vårt eget. Skjønt: Åpenbart ikke like stabilt.

For i et presseskriv utsendt av Candy Kings pressekontakt Johan Wallmanns Stockand tidligere i år kunne ivrige presseskriv-lesere og andre interessenter lese at Coop – Candy Kings største samarbeidspartner i Norge – hadde bestemt seg for å kutte samarbeidet, og at et samarbeid nå skulle inngås med konkurrenten (og – etter en feide under den såkalte Fredskonfekteransen i Svälbackä – blodfienden) Nidar i Trondheim.

Med på lasset: Andreas "Nidaros-dumme'n" Kjelstrup.

Faren til Northug

– Min kontrakt med Candy King gikk faktisk ut samtidig som den med Coop, og da jeg fikk et kontraktsforslag fra Nidar måtte jeg bare slå til. Det er klart at det er trist å måtte skille veier med Candy King, både selskapet og figuren, men jeg ser frem til nye utfordringer på scenen, sier Kjelstrup.

28-åringens nye figur skal etter hva C-laget.com erfarer være en "tomskalla raring fra 'domen", som bor sammen med den mer kjente Nidaros-munken i Nidarosdomen i Trondheim, og som livnærer seg av å både lage og spise "Nidars favoritter".

Ifølge Kjelstrup har samarbeidet med Coop lite å gjøre med overgangen til Nidar, men medgir at dagligvarekjedens store profiler var lokkende.

– Jeg er stolt av å være i samma "garderobe" som de andre Coop-profilene, som Petter Northug, Søren Søtpotet, faren til Petter Northug og Far Falle – den levende pastapappaen. Det er viktig å vite hvor man kommer fra, sier Kjelstrup.

Vil ikke snakke om fotballfremtiden

Kjelstrup har scoret flere humorpoeng for godtegiganter enn målpoeng for Korsvoll C de siste årene, men både trener Falch og Jan Solland har uttrykt ønske om å ha sjokoladepoteten med videre.

– Han bidrar til laget, både på banen og i garderoben. Han har faktisk også bidratt ute på parkeringsplassen et par ganger, i diverse sosiale sammenhenger og en gang da lagbussen forvillet seg inn på noen fæle blindveier et sted på Løren, sier Falch.

– Jeg er mest opptatt av hvordan han kan bidra til Korsvolls kjøleskap, smatter Jan Solland, og henviser til Kjelstrups tidligere avtaler om å kunne ta med seg visse frynsegoder hjem fra godtejobbingen.

"Kong"…, unnskyld, "Dumm'n" selv vil ikke si noe sikkert.

– Det er interessante lag i Trondheim også. Så klart er hjertet mitt i Korsvoll C, men som "Nidaros-dumm’n" sier: "Det er viktig å ha hjertet på riktig sted, men det er enda viktigere å vite hvor du har magan!"

KONKURRANSE:

Andreas Kjelstrup vil nok bli godt kjent med flyruten Oslo-Trondheim de neste årene, ettersom det er der Nidar har sitt hovedsete. En annen som har fløyet hit og dit de siste årene, er Lars Eriksen. Norwegian-piloten har som jobb å styre store fly. Flymaskiner er menneskenes måte å reise gjennom luften på, men vet du hva farkostene som kjører på vannet heter?


A) Bil
B)
Båt
C)
Sykkel

Svarer du riktig, er du med i trekningen av en pose Nidars favoritter.

Send inn ditt svar via Facebook, Twitter eller med en sms med kodeord VANN <ditt svar> til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes og annonseres søndag kveld. Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen om å være C-lagssjef for en dag - måtte den beste vinne!

NB! Det er lukevinnerens ansvar å kreve premien i løpet av seks måneder etter at trekningen er foretatt
.

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2015

 

BRED DEKNING: Høstens store smågodtnyhet ble behørig dekket av et samlet norsk pressekorps, og midt i begivenhetenes sentrum - Andreas Kjelstrup (innfelt). Skjermbilde: side2.no