VIL STENGE JULEKALENDEREN

Banestyret i Korsvoll har sett seg lei på at C-laget.com deler ut råflotte premier i julekalenderen, da de mener disse verdiene heller kunne vært tilført det såkalte Undervarmeprosjektet. Nå går de inn for å legge ned kalenderen.

– Makan til uforsvarlig ressursbruk skal du jaggu lete lenge etter, buldrer Banestyrets formann Thomas "the Dokk" Dokken med klar henvisning til C-laget.coms premiepraksis.

Han stikker hodet ut av vinduet på dieselbilen som går på tomgang utenfor Korsvollhuset og utdyper:

– Det er selvfølgelig jækla frustrerende for oss i Banestyret å være vitner til at verdifulle midler fordufter rett foran nesa vår!

Ønsker donasjoner

Dokken mener at C-laget.com heller burde donert penger til Undervarmeprosjektet, ettersom det vil komme til å gagne klubben i mange år fremover.

– Vi kan ikke love at banen kommer til å være åpen hele året, selv når undervarmen er på plass. Vi har tross alt etablert en tradisjon for å låse målene 15. november, og dét kommer vi nok til å fortsette med i overskuelig fremtid. Dette er også en grunn til at jeg personlig mener det er moralsk uforsvarlig å drifte en fotballrelatert kalender i desember, ettersom det er den tiden på året da vi alle fortjener fri fra alt som har med fotball å gjøre, forklarer en oppgitt Dokk.

Tradisjoner er viktige for Banestyret, og Dokken sier at de ikke ser noen grunn til at en grønn fotballbane automatisk bør spilles på.

– Selv om klimatoppmøtet i Paris langt på vei lovet oss at vi kan se frem til snøfri og grønn jul om ikke mange åra, så betyr vel ikke det at folk kommer til å slutte å feire jul, spør den retorisk slepne eks-keeperen, før han selv svarer på spørsmålet:

– Det gjø'kke det, vettu.

Dokken ser på seg selv som en omvendt Grinch, og for å redde jula lover han at Banestyret skal legge press på C-laget.coms redaksjon for å få stengt julekalenderen så fort som mulig. Den selvutnevnte anti-Grinchen oppfordrer samtidig folk til å la være å åpne lukene, slik at redaktøren skal forstå at folk ikke er interesserte i fotball i forbindelse med julehøytiden.

Da gjenstår det å se om kalenderen får lov til å holde åpent helt frem til julaften. Hvis ikke: God jul, folks!

KONKURRANSE:

På et punkt har Dokken helt rett. Tradisjoner er viktige for folk. Og for mange er julekalendere en særlig viktig tradisjon i tiden frem mot julaften. I dagens konkurranse ber vi deg om å sende inn et bilde av deg selv (for eksempel en såkalt "selfie") sammen med din favorittjulekalender. Hvis du har lyst, kan du også skrive en kort begrunnelse for hvorfor akkurat den julekalenderen er spesielt viktig for deg. Det fineste bildet kåres av en jury som forhåpentlig vil bestå av Terje Christophersen, Jan Solland og Fredrik Løland.

Vinneren får en fotballshorts og en engangs-selfie-stang (Åsmund Aarrestad fra C-lagets medieavdeling tar bilde av deg).

Send inn ditt svar via Facebook, Twitter eller med en mms til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes og annonseres søndag kveld. Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen om å være C-lagssjef for en dag - måtte den beste vinne!

NB! Det er lukevinnerens ansvar å kreve premien i løpet av seks måneder etter at trekningen er foretatt
.

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2015

 

SLUTTEN?: Snart kan kalenderen bli som Korsvollbanen på vinterstid - stengt.