HAR FÅTT NOK AV SKADENE

Trenerteamet har sett seg lei på alle skadene og sykdommen i troppen.

Selv om Erik Nordby har gitt seg, sliter fortsatt C-laget med skader. Trenerteamet fortviler over den håpløse situasjonen.

– Det er ikke lett å overleve i 7. divisjon når spillerne sliter med å overleve i selve livet, sukker en oppgitt trener Falch, som gir nettopp skadene mye av skylden for årets katastrofale nedrykk.

– Med fullt og friskt mannskap hver uke hadde vi vunnet serien, det er jeg sikker på - de siste årenes toppscorer spilte jo nesten ikke i år, sier han og slår neven i bordet.

– Skyver skylden over på andre


Kritikere har pekt på manglende oppvarmingsrutiner som en mulig forklaring på alle skadene, men trener Falch fnyser av påstanden:

– Vi har valgt å fokusere på å bruke mest mulig krefter på banen under kampen, ikke før. Å si at noe annet er bedre, er vrøvl, for det er fra og med det sekundet dommeren blåser at det gjelder å orke mest. Dette er grunnleggende pensum på alle fotballtrenerkurs, tror jeg.

Andre kritikere mener Falchs utspill er et desperat siste forsøk på å redde seg selv.

– Falch har holdt oss for narr i hele år. Jeg trodde han var ferdig med å latterliggjøre seg selv og laget da siste serierunde var spilt, men han hadde visst enda en spøk på lager. Dette begynner å bli pinlig, sier Tor Inge Dolve, den tidligere treneren som har ledet an blant kritikerne, før han fortsetter:

– Det er ingen tvil om at Falch forsøker å skyve skylden over på alt mulig annet enn det faktum at han har gjort en for dårlig jobb med troppen. Jeg har foretatt min egen lille private undersøkelse, og C-laget har faktisk ikke fått flere skader under kamp enn de andre lagene. Både Oppsal 3 og 2380 Christiania, som begge rykket opp, hadde over dobbelt så mange skader under kamp i år.

Fnyser av kritikken


Trener Falch fnyser av kritikken da han blir konfrontert med skadestatistikken Dolve har gravd frem, selv om oversikten viser at C-laget var det laget som gjorde færrest bytter som følge av skader i hele 7. divisjon i 2015.

– Men problemet er ikke at skadene oppstår under kamp, problemet vårt er at alle skadene oppstår før kamp, spesielt hvis det regner ute, forklarer Falch og utdyper:

– Støtt og stadig tikker det inn meldinger bare minutter før kampstart, der spillerne forteller at de dessverre ikke kan møte likevel på grunn av skader eller sykdom. Disse meldingene har for øvrig en lei tendens til å tikke inn før bortekamper, slik at det er vanskelig å få tak i erstattere.

Trener Falch tror derimot han har funnet løsningen nå - han vil ansette en medisinsk ansvarlig som skal følge opp spillerne i dagene før kampen.

–I år har vi spilt på mandager, og skadene har vært mange. Hvis vi går ut fra at skadene fortsetter å komme på mandager, vil legen vår ha god tid til å behandle spillerne våre frem til kampdagen, som i 2016 blir fredager, sier trener Falch.

Treneren mener en egen lagdoktor vil være avgjørende for C-lagets opprykksmuligheter, og han har allerede sett seg ut en god kandidat.

– Vi trenger en langhåret brunette i fotballen, nå som Chelsea har sparket sin, knegger han.

Vet du hvem trener Falch sikter til? Svaret finner du ved å løse rebusen i toppen av dagens luke.


Svarer du riktig, er du med i trekningen av en treningsgenser.

Send inn ditt svar via Facebook, Twitter eller med en sms med kodeord DOKTOR <ditt svar> til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes og annonseres i morgen. Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen om å være C-lagssjef for en dag - måtte den beste vinne!

NB! Det er lukevinnerens ansvar å kreve premien i løpet av seks måneder etter at trekningen er foretatt
.

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2015

 

REBUS: Løs rebusen, så finner du navnet på personen trener Falch håper å få ansatt som medisinsk ansvarlig foran 2016-sesongen.