ÅRETS LAGSPILLER 2015

Han svarer på innkallinger, både før trening og kamp. Han stiller alltid opp, både på trening og kamp. Han møter opp når han skal, eller aller helst litt før det også, både på trening og kamp. Ikke nok med det, han er i tillegg en meget dyktig fotballspiller og C-lagets kaptein. Årets lagspiller 2015 er Christian Andersson!

Etter fem år på skolebenken i Trondheim kom Christian Andersson hjem til Oslo og Korsvoll C i fjor sommer. Han markererte seg på banen allerede i den offisielle comebackkampen hjemme mot Mercantile i august i fjor, men med sin sympatiske og pliktoppfyllende fremtoning markerte han seg faktisk enda raskere utenfor banen, ettersom han møtte til kamp én time før kamp, slik trenerteamet hadde gitt beskjed om.

– De andre gutta kom heldigvis slentrende etter hvert, hvis ikke hadde det ikke blitt noe kamp. Fotball er tross alt et lagspill, sier den lykkelige prisvinneren.

Dyrker ideen om lag


Andersson liker å ta i et tak, og stabiliteten hans, både på og utenfor banen, har gjort ham til en grunnpilar i denne C-lagsårgangen. I år ble han attpåtil utpekt som kaptein.

– En kapteins rolle handler om å lede troppene, og det handler om trivsel. Som jeg pleier å si; du kan ikke si at du skal "lage god stemning", uten å si "lag", forteller Andersson.

Og det er nok ikke tilfeldig at 25-åringen nå står frem som den perfekte lagspiller. Lagkonseptet har alltid stått sterkt i familien hans, og ideen om å dyrke alt som har med lag å gjøre, har fulgt ham siden han vokste opp i Tåsenveien.

– Jeg er fascinert av alt som har med lag å gjøre, og det tror jeg at jeg har vært siden jeg ble sendt bort i Havnabakken for å ake som liten. Jeg ville alltid bare ha på meg bobledressen min, men moren min tvang på meg ullgenser og ulltrøye også. Det var da jeg skjønte hvilken betydning lag har. Ting fungerer best sammen lagvis, og slik er det med fotball også, forklarer lagspilleren, som den dag i dag aller helst spiller med en supertrøye eller to under drakta (se bildet øverst i saken).

– Det kan aldri bli for mange lag, smiler han.


TIDLIGERE VINNERE AV ÅRETS LAGSPILLER:
 2008:
Marius Andersson
 2009:
Terje Christophersen
 2010:
Amund Solvoll Rognmo
 2011:
Andreas Kjelstrup
 2012:
Magnus Olsen
 2013:
Åsmund Melve Aarrestad
 2014: Jon StavnsborgKONKURRANSE:

For tredje år på rad er det en spiller som er inne i sitt 25. år som blir kåret til Årets lagspiller. Om denne trenden fortsetter, er blant annet Jon Edmunn Sæter en het kandidat til å vinne prisen i 2016, ettersom han er født i 1991. Følgende tre Korsvoll-spillere har alle hatt fine karrierer på C-laget, og alle tre kan fort dukke opp på banen i 8. divisjon neste år. De er alle født i et år som ender med 1, men de er født i ulike tiår - hvem av dem har størst sjanse til å bli kåret til Årets lagspiller, sett at prisen fortsetter å gå til folk som fyller 25 år i løpet av året?


A) Erik Nordby
B)
Pål Schjerven
C)
Martin Kloster

Svarer du riktig, er du med i trekningen av en eller to marsipangriser.

Send inn ditt svar via Facebook, Twitter eller med en sms med kodeord 4EVER YOUNG <ditt svar> til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes og annonseres allerede i kveld. Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen om å være C-lagssjef for en dag - måtte den beste vinne!

NB! Det er lukevinnerens ansvar å kreve premien i løpet av seks måneder etter at trekningen er foretatt
.

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2015