BAR BOGEN SKAL LOKKE FANSEN TIL KORSVOLLBANEN

Keeper Hallvard Barbogen er lei av dårlig publikumsoppmøte på C-lagets kamper og tar saken i egne hender.

Da C-laget rykket ned etter 2015-sesongen var en av konsekvensene at seriekampene skulle spilles på ukas festdag nummer en, nemlig fredager.

Alt lå dermed til rette for at horder av festglade mennesker skulle legge vorspielet til Korsvollbanen for å støtte opp om heltene i blått hver eneste fredag. Slik gikk det ikke.

– Det er ikke til å stikke under stol at jeg hadde håpet på bedre støtte fra den tolvte mann, og da tenker jeg ikke på meg selv, sier Korsvolls nummer tolv, Hallvard Barbogen, som kom til C-laget før sesongen.

Åpner bar hver fredag

Nå har Barbogen startet et prosjekt som skal lokke supporterne tilbake til Korsvollbanen.

– Etter å ha bodd i London i flere år har jeg innsett at øl og fotball hører sammen, og jeg har funnet ut at forholdene må legges bedre til rette for Korsfarerne. Planen er å åpne et vannhull for fansen på Korsvollhuset, slik at vi kan spille for fulle tribuner, knegger den joviale sisteskansen.

– Veien er kort fra keeper til barkeeper, slår han fast.

Barbogens bar har fått navnet Bar Bogen, og baren vil holde åpent fra 17.00 til 03.00 hver fredag C-laget spiller hjemme.

Lover hjemmebrygget øl

Barbogen kan avsløre at han kommer til å servere egenbrygget øl på puben, som skal stå klar til seriestart 2017.

– Jeg har samarbeidet med noen fremtredende personer i og rundt klubben for å kunne tilby eksklusive drikkevarer til øltørste supportere. Størst tro har jeg på Sollands Pale Ale, brygget med pølsevann, sier Barbogen.

Korsfarerne setter pris på initiativet fra målvakten.

– Vi har ropt etter øl og whiskey i alle år, men det ingen har skjønt før nå, er at dette faktisk var et reelt ønske, og ikke bare en supportersang. Takket være Bar Bogen kommer Impotensen til å reise seg igjen, sier nestleder og sjefsøldrikker Christian Wold.

Satser på hjelp fra lagkameratene

Barbogen har allerede engasjert flere lagkamerater i det nyoppstartede foretaket.

– Det kommer aldri til å bli kjedelig på Bar Bogen, for Andreas Kjelstrup og Magnus Jahrmann skal være hustrubadurer. Didrik Aamnes er en servitør av rang, så han var naturlig nok den første jeg signerte kontrakt med, sier Barbogen, som har fått inn Magnus Olsen til å lage enkle tapasretter.

– Flere av spillerne på Bislett sier alltid at han er en kokk, så jeg gleder meg til å se hva han egentlig kan på kjøkkenet, sier keeperen.

Men er det ikke dumt at halve laget kommer til å måtte løpe mellom baren og banen for å bidra til at supporterne skal få det de vil ha under matchen?

Ta det med ro, ler Barbogen og utdyper:

– Jon Edmunn Sæter er hyret inn som dørvakt, så ingen kommer til å komme forbi. Problem solved.

 

KONKURRANSE
En av de viktigste ingrediensene i øl er en plante som deler navn med et innsekt. Hva er navnet på denne planten?

A) Humle
B) Bie (her må vi presisere at dette ikke er et lurealternativ, det vil si naturfagslæreren fra Berg, men at vi faktisk mener innsektet)
C) Ølhund

Svarer du riktig, er du med i trekningen av en sixpack med Munkholm.

Send inn ditt svar via Facebook, Twitter eller med en sms med kodeord ØL <ditt svar> til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes og annonseres mandag kveld. Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen om å være C-lagssjef for en dag - måtte den beste vinne!

NB! Det er lukevinnerens ansvar å kreve premien i løpet av seks måneder etter at trekningen er foretatt.

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2016

 

FRIR TIL PUBLIKUM: Hallvard Barbogen (innfelt) åpner bar på Korsvollhuset for å få flere supportere til å ta turen til stadion for å se Henrik Liland og co.