FM-TERJE LANSERER TIDENES RÅESTE MANAGERSPILL

C-lagets assistenttrener savnet utfordringer i Football Manager-serien, så han programmerte like godt sitt eget spill.

C-lagsassistent Terje Christophersen har i en årrekke vært regnet som bydelens ledende FM-spiller, og enkelte har gått så langt som til å kalle ham Norges mestvinnende trener gjennom tidende.

Etter flere opprykk, seriegull og VM-triumfer siden slutten av 90-tallet, har han sett seg lei på at FM ikke tillater at man leder lag lenger ned i divisjonssystemet.

– Enhver idiot kan lede et lag i de øvre divisjoner, der har man jo både støtteapparat og profesjonelle spillere, men å lykkes i for eksempel norsk 8. divisjon krever at man er av en helt spesiell støpning, slår Christophersen fast.

Introduserer flere arbeidsoppgaver

I sommerferien begynte han å programmere et helt nytt managerspill fra bunnen av, og nå er det han omtaler som tidenes råeste og mest krevende managerspill klart for lansering.

Christophersen ramser opp hvilke utfordringer datakyndige managerspirer kan få bryne seg på i det kommende spillet, Manager & Materialforvalter.

– Spillet lar deg gjøre spennende ting som å booke treningstider, kreve inn spilleravgift og å sette opp firkanter, forklarer den stolte utvikleren, som personlig er mest fornøyd med de kamprelaterte delene av spillet.

– For å lykkes må man klare å kalle inn folk til både kamp og dugnad, holde styr på frie spillerbytter, være kreativ nok til å finne på falske navn når noen har karantene eller kommer utenfra, og man må ikke minst forsøke å finne reserver når forfallene strømmer på under kampdager med regnvær, sier Christophersen.

Skryter av realismen

Allerede før den offisielle lanseringen har Christophersens spill opparbeidet seg en stor fanskare, og samtlige skryter av realismen i det nye spillet.

– På FM må man styre etter budsjetter og forholde seg til økonomi som om det liksom hadde noe å si for det som foregår ute på matta. Det var på høy tid at noen lagde et spill hvor brune konvolutter og kontrakter på pølsepapir også er en del av hverdagen, sier Korsvoll-boss Jan Solland.

– Ah, endelig, jeg gleder meg til å gjenoppleve alle de deilige utfordringene jeg savner fra oslofotballen, sukker Wam-Kams FM-avhengige grunnlegger Øystein Bondhus, som flyttet til Surnadal for et par år siden.

Manager & Materialforvalter er tilgjengelig på CD-ROM fra og med i morgen.

 

KONKURRANSE
FM er ikke bare forkortelsen på spillet Terje Christophersen ønsker å vippe ned fra tronen som verdens mest populære managerspill, det er også navnet på kringkastingsbåndet på VHF-området, der det strekker seg fra 87,5-108 MHz. Snart skal FM-båndet erstattes med den digitale teknologien DAB, som også er navnet på en bevegelse hvilken fotballspiller feirer målene sine med?

A) Åsmund Melve Aarrestad
B) Paul Pogba
C) Paul Scholes

Svarer du riktig, er du med i trekningen av et par treningshansker som kan gjøre dabbingen din enda litt stiligere når du scorer.

Send inn ditt svar via Facebook, Twitter eller med en sms med kodeord DAB <ditt svar> til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes og annonseres allerede i kveld. Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen om å være C-lagssjef for en dag - måtte den beste vinne!

NB! Det er lukevinnerens ansvar å kreve premien i løpet av seks måneder etter at trekningen er foretatt.

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2016

 

BYTTER: Å styre frie bytter og sørge for at alle får den spilletiden de fortjener ut fra ferdigheter, treningsoppmøte og dagsform er en av hovedoppgavene i Terje Christophersens nye managerspill.