HVEM RYKKET OPP FRA C-LAGETS PULJE I ÅR?

Kun ett av lagene fra C-lagets 8. divisjonsavdeling blir å se i 7. divisjon neste år.

Oslo fotballkrets' opprykkskabal er landets største puslespill, og denne uken ble avdelingsoppsettet for 4. til 7. divisjon publisert.

Studer avdelingsoppsettet her!

Som vanlig er det ikke alltid nok å vinne serien for å rykke opp. Haslum 2 vant C-lagets avdeling på overlegent vis i år, men grunnet et massenedrykk høyere opp i systemet grunnet spissingen av 2. og 3. divisjon, måtte Haslums førstelag ta turen ned fra 6. divisjon grunnet svake resultater, selv om 8. plassen deres normalt ville holdt til fornyet kontrakt (de siste årene har det for øvrig vært nærmest umulig å rykke ned i Oslo fotballkrets med mindre man kommer helt sist, søker seg ned eller er C-laget - jf. 2015-sesongen).

Les mer: – Varen er levert. Den heter 8. divisjon og St. Olavskameratene

Det betyr at Haslum 2 må spille videre i 8. divisjon, med mindre de har fått lov til å overta plassen til årets førstelag.

Regelverket er komplisert og kan åpenbart tolkes på flere måter, og i år valgte kretsen å la et annet lag fra C-lagets pulje ta Haslum 2s plass i 7. divisjon.

Løs kryssordet i toppen av saken for å få svar på hvem som rykket opp!

C-laget rykket som kjent ikke opp på grunn av uflaks, stang ut og horrible dommeravgjørelser, og C-lagets analysesjef Thomas Ingebretsen må følgelig vente en stund før han kan studere neste års motstandere.

Oppsettet for 8. divisjon kommer i løpet av vinteren, sannsynligvis ikke før i januar.

Korsvoll B, som de siste fem sesongene er blitt ledet av Pål Schjerven, takket for seg etter årets nedrykk fra 4. divisjon. Har Oslo-fotballen noen gang sett et rendyrket andrelag med flere artister og større profiler? Neppe.

A-lagsledelsen har etablert et nytt B-lag bestående av stammen i årets D-lag, mens en av spillerne fra det gamle B-laget, Ole-Vidar Jensen, har fått ansvaret for å lede et nytt D-lag videre.

 

 

KONKURRANSE

Hvem rykket egentlig opp fra C-lagets pulje i år? Løs kryssordet og send inn ditt svar.

Svarer du riktig, er du med i trekningen av treningsklær du kan bruke når du skal bli god i fotball.

Send inn ditt svar via Facebook, Twitter eller med en sms med kodeord OPPRYKK <ditt svar> til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes og annonseres mandag kveld. Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen om å være C-lagssjef for en dag - måtte den beste vinne!

NB! Det er lukevinnerens ansvar å kreve premien i løpet av seks måneder etter at trekningen er foretatt.

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2016