DANNER NY SUPPORTERGRUPPE

Egil Ingebretsen samler seniorfansen.

De siste sesongene er det ingen som har sett flere C-kamper fra tribuneplass enn Egil Ingebretsen, far til brødrene Ingebretsen. Han reagerer på opphausingen av Korsfarerne.

– Jeg har hørt mye snakk om disse Korsfarerne, men jeg har ikke sett snurten av dem selv, sier den ivrige supporteren.

Stifter alternativ supporterklubb

– Selv har jeg støttet opp om klubben i mitt hjertet i alt fra 3-11 tap på Ekeberg til fanfest på Korsvollbanen, men det nærmeste jeg har kommet en korsfarer var i historietimene på Sørumsand på 60-tallet, sier Ingebretsen.

Ingebretsen har derfor bestemt seg for å lansere den alternative supporterfraksjonen Korsfedrene.

– De sier at de gamle er eldst, og det er tydelig at det trengs eldre krefter for å gjenopplive supporterkulturen rundt C-laget. All honnør til keeper Hallvard og hans initiativ Bar Bogen, men hva er vel en supporterpub uten fans til å fylle den, spør Ingebretsen senior lakonisk.

Lokker med supportereffekter

– Foreløpig er jeg det eneste medlemmet, men både Odd Karlsrud og Bente Sæter har meldt sin interesse, forklarer Ingebretsen, som understreker at kvinner selvfølgelig er velkomne på tross av gruppas maskuline navn.

– Jeg håper å se så mange som mulig på Demensen neste sesong. Alle medlemmer får supportereffekter i form av sitteunderlag og termos, smiler Ingebretsen.

 

 

KONKURRANSE:

Det er helg og god tid til å tenke ut morsomme vitser, så fremfor å lansere en ny konkurranse, minner kalenderkomiteen i stedet om den supporterrelaterte oppgaven i luke 14, der du kan vinne årets Football Manager:

Hva sier Korsfarerne? Snakker de om Korsfedrene?

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2016

 

Trofast: Egil Ingebretsen, her avbildet med caps under vårens Fanfest, er nesten alltid tilstede når C-laget spiller kamp.