DOLVE SIKTER HØYT

Johan Dolve fnyser av kritikken han har fått gjennom årets sesong, og nå sikter han mot stjernene med nytt motivasjonsforedrag.

Johan Dolve har fått mye pepper for sine mange balltap i årets sesong, selv kjenner han seg ikke igjen i kritikken.

– Jeg roter aldri bort ballen! Når jeg først får den i beina, blir den der til jeg ikke vil ha den lenger, sier Dolve med et selvsikkert smil.

Smilet forsvinner idet han skjønner at kritikken dreier seg om faktisk tapte fotballer.
Den i overkant skuddvillige kantspilleren har sendt totalt 63 baller over ballfangernettet bak målene i løpet av årets sesong, og 42 av dem er fortsatt savnet.

C-laget.com kan i dag avsløre at statistikken ikke inkluderer baller tapt på trening.

– Om vi teller med treninger Johan har vært på, er nok snakk om et tall med minst tre desimaler bak, er det ikke det man sier, skriver trener Falch i en kort sms til C-laget.com.

Spiller ikke for å lete

Kritikken mot Dolve har ikke bare gått på avslutningene hans, det er like mye snakk for en direkte svak leteevne.

– Jeg spiller ikke fotball for å lete. Dessuten kan jeg ikke huske å ha bommet en eneste gang i år. De tallene dere kommer med er de verste tallene jeg har sett siden vi telte luker da Erlend Rognes var i midten under firkant, tordner Dolve.

– Som den seriøse utøveren jeg er, har jeg faktisk ført en egen statistikk over bomskudd, la meg lete den frem for dere, sier Dolve.

Etter å ha reist seg og sett om han satt på arket, konkluderer 23-åringen med at det ikke er å finne noe sted.

Lever etter motto

Dolve innrømmer etter hvert noe motvillig at han kanskje kan ha brent en og annen sjanse i år, og at leteevnen ikke er helt i Røde Kors-klasse. Smatidig mener han at ”eventuelle bomskudd” bare viser hvilke ambisjoner han har som spiller.

– I familien Dolve er det sånn at alle får hvert sitt motto, og fattern ga meg dette: Even if you miss, you’ll land among the stars. Han er helt rå på sånne slagord! Jeg forsøker å leve etter det både på og utenfor banen, sier Dolve, som mener mottoet viser hvor ambisiøs han er.

–  Mottoet beskriver meg både som menneske og fotballspiller, jeg sikter alltid høyt. Greit, kanskje jeg misser, men jeg kommer til å ende opp blant stjernene. For å utdype det litt; neste år ser du meg på Fotballfesten på TVNorge, sier den tidligere G94-spilleren, som vet å utnytte mottoet også når han ikke er på Korsvollbanen.

Nevnte motto er nemlig også navnet på motivasjonsforedraget Dolve har turnert med denne høsten.

– Det er ikke så mye astronomi som det høres ut som, det handler vel så mye om hvordan man kan nå toppen og bli sin beste versjon av seg selv, forklarer Dolve, som røper at ja, det kan lønne seg å ha et godt motto i bunn om man skal bli en stjerne.

Kommende uke skal han først snakke for innsatte i Halden fengsel og NFF, før han kommer til Korsvollhuset torsdag kveld klokken 19.00. Prisen er 350 kroner.KONKURRANSE: 
Gå inn på vår Facebook-side og tagg en venn som burde dra på Johan Dolves motivasjonsforedrag, så er du med i trekningen av en av få fotballer C-laget har igjen etter årets sesong.

Vinneren trekkes i morgen!


 

MOTIVERER: Johan Dolve lever både for og av mottoet sitt, som nå er blitt tittelen på et motivasjonsforedrag han har gjort suksess med.

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2017