AVDELINGSOPPSETTET FOR 2018 ER KLART

C-laget er plassert i 8. divisjon avdeling 2 i 2018, og der venter blant annet en motstander C-laget har møtt rundt en million ganger.

Kommende sesongs C-lagsmotstandere ble offentliggjort under en storslått seremoni på MEET Ullevaal torsdag kveld, og Oslo fotballkrets hadde ikke spart på kruttet under årets seremoni.

Etter at Marcus & Martinus hadde startet showet med egne versjoner av "Alt for Norge" og "Bildet tå'n Ivers", entret Lene Mykjåland og Frank Strandli scenen for å offentliggjøre de tre avdelingene i neste års 8. divisjon i Oslo.

C-laget ble plassert i 8. divisjon avdeling 2 med følgende lag:

Alna
Bislett
Dania
Grüner 3
Lokomotiv Oslo 3
Oppsal 4
Romsås 2
Hasle-Løren 3
Årvoll 2

Spår en jevn sesong
C-lagets delegasjon bestod av trener Falch, vise-visekaptein Jon Edmunn Sæter og klubbambassadør Johannes Blåsternes.

De sa seg sånn passe fornøyd med oppsettet.

– Det er ingen lag i avdelingen som utmerker seg som verken soleklare favoritter eller åpenbare bunnkandidater. Jeg føler vi har vært litt uheldige, da særlig avdeling 1, akkurat som i år, ser ut til bestå av flere lag som har slitt den siste tiden, sa Falch like etter at oppsettet var offentliggjort.

– Jeg blir kvalm, sa Blåsternes mens han gomlet på et karbonadesmørbrød.

– At det er jevnt, betyr at det absolutt er en mulighet for å gå på noen bananskall. Samtidig er vi fornøyde med at vi unngikk verdens beste 8. divisjonslag, nemlig Haslum 2, analyserte Falch, som selv er trener for verdens beste lag.

Flere kjenninger

2018 vil by på møter med enkelte gamle kjenninger for de kongeblå, men også mange nye bekjentskap.

Fra årets seriespill er det imidlertid kun Grüner 3 og Alna som også blir å finne på motsatt banehalvdel neste år.

– Grüner 3 hadde en god sesong i 2017, men dårlig form på høsten gjorde at de falt noe på tabellen. Alna er veldig uforutsigbare, men vi tror likevel at vi skal ha muligheter til å havne over begge disse lagene neste år, analyserte Falch etter at siste smørbrød var spist.

Ellers mener treneren at han har god kontroll på Dania, som var på besøk på Korsvollbanen før årets sesong, samt Bislett, laget C-laget har møtt flest ganger gjennom tidene, sist i november, da hvittrøyene ble sendt hjem fra Nordre Aker med 2-8 i sekken.

Frykter de ferske lagene

Av ubeskrevne blad i avdelingen finner vi Lokomotiv Oslo 3, Årvoll 2 og Romsås 2. De to førstnevnte havnet midt på tabellen i 8. divisjon, mens Romsås rykket ned fra 7. divisjon etter å ha trukket laget sitt midtveis i sesongen.

– Disse tre er nok ganske gjennomsnittlige om vi skal dømme ut fra årets presetasjoner, men vi kommer til å be analyseavdelingen om å gjøre grundig research på dem i god tid før sesongen sparkes i gang, fortalte trener Falch.

I tillegg er de nyopprettede lagene Hasle Løren 3 og Oppsal 4 også plassert i avdeling 2, og Korsvolls utsendte har allerede rukket å gi dem favorittstempelet før neste sesong.

– Av erfaring er ofte nystartede lag blant de beste i 8. divisjon, og både Hasle-Løren 3 og Oppsal 4 vil etter alt å dømme bli å regne med neste år, sa Jon Edmunn Sæter, som aldri har fått bevege seg oppover i divisjonssystemet så lenge han har spilt i blått.

– Men vi har fortsatt til gode å tape en kamp i 2018, så vi skal ikke gi oss så lett, lovet trener Falch, før delegasjonen gikk for å ta selfies med Per Ravn Omdal.

 

De andre 8. divisjonsavdelingene:

Avdeling 1: Frigg 4, Ullern 3, Haslum 2, Holmen 2, Huk, Nesøya, Oslo-Ørn, Sagene 2, Snarøya 2, St. Olavskameratene.

Avdeling 3: Furuset 2, Gøy-Nor 2, Holmlia 2, Høybråten/Stovner 2, Nesodden 3, Nordstrand 4, Skaubygda, Sterling, Tveita 2, Østlandskameratene.

 KONKURRANSE: 
Korsvoll skal neste år spille mot Lokomotiv Oslo, oppkalt etter trekkraftenheten i et togsett. Tog går som kjent på skinner. Hvilken av disse fremkomstmidlene går også på skinner?

A) Trikk
B) Båt
C) Sparkesykkel

Svarer du riktig, er du med i trekningen av å få muligheten til å dele inn lag og skinne på en C-lagstrening i løpet av 2018.

Send inn ditt svar via Facebook, Twitter eller med en sms med kodeord TRENING <ditt svar> til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes og annonseres senere i desember. Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen om å være C-lagssjef for en dag – måtte den beste vinne!

 

 

 

PRØVER IGJEN: I 2017 ble Erlend Rognes og C-lagets opprykksambisjoner knust allerede tidlig på våren, og til slutt var det Ready 3 (gule vester) som tok gullet.

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2017