HVILKEN HELDIGGRIS FANT MANDELEN I GRØTEN?

Fredag kveld ble årets grøtfest arrangert på Korsvollhuset.

I motsetning til i fjor ble det et relativt rolig arrangement, der den største skandalen var at Martin Kloster kom 20 minutter for sent.

Botsjef Andreas Kjelstrup var i godt humør etter et par julebrus, og bestemte seg for å benåde forsentkommeren.

– I jula kan vi være litt runde i kantene, derfor skal Klostern slippe bot så lenge han spiser fem store sjokoladenisser, smilte Kjelstrup.

Kloster gjorde som han fikk beskjed om, men da han senere på kvelden oppdaget at han hadde prestert å få parkeringsbot, smalt det fra den ellers så sindige vingen fra Bergrådveien.

– Kjella lurte meg, sier Kloster, som anklager botsjefen for å være utspekulert.

– Han sa jeg ikke skulle få bot, så får jeg det likevel! Samtidig fôret han meg med sjokolade for at jeg ikke skulle orke å forsyne meg to ganger av grøtkjelen, slik at han fikk mindre konkurranse om mandelen i grøten. Dette er en skandale, tordner Korsvolls nummer 11.

Rettferdigheten seiret på et vis til slutt, ettersom heller ikke Kjelstrup fant mandelen. Vet du hvem som fant den og stakk av med en tre kilo tung marsipangris?

Løs rebusen øverst i luken, så finner du det ut!

Send inn ditt svar via Facebook, Twitter eller med en sms med kodeord TRENING <ditt svar> til 93865362.

Svarer du riktig, er du med i trekningen av en pakke grøtris og et par fotballstrømper!

Den heldige vinneren trekkes og annonseres senere i desember. Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen om å være C-lagssjef for en dag – måtte den beste vinne!

 

 

 

 

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2017