DRØMMER OM OL-SUKSESS

Skadeplagede Olav Olseng har planer om å redde vinter-OL for Northug og sportsinteresserte nordmenn.

I januar gikk Olav Olseng løs på sin første fulle sesong siden han spilte på far og sønn Sollands juniorlag for ni år siden. Den kloke backen fikk med seg 15 kamper og ett mål i 2017, imponerende tall med tanke på at han stort sett har vært pjusk og skadet hele året.

De siste månedene har derimot fraværet fra kamp og trening hatt en annen forklaring.

Sjokkert over OL-programmet

– Det blir en del tv-titting når man er skadet, og etter hvert som den ene skaden avløste den andre i vår, fant jeg ut at jeg måtte planlegge hva jeg skulle se for ikke å få firkantede øyne, sier Olseng.

Kommende favorittprogrammer ble listet opp og prioritert i et detaljert Excel-skjema, og det var under dette møysommelige arbeidet at han til sin store forskrekkelse gjorde oppdagelsen som kom til å snu opp ned på hverdagen hans.

– Da jeg oppdaget at neste års vinter-OL i Pyeongchang går om natten, og i beste fall grytidlig om morgenen, skjønte jeg at jeg måtte ta grep for å redde vinterlekene på vegne av oss sportsinteresserte nordmenn, fortsetter han.

 

 

Visjonær: Gründer Olav Olseng (t.v.) drømmer stort, her avbildet i Internserien sammen med Marius Andersson.

 

 

Trosset skader og jobbet døgnet rundt

Alt av skader ble satt på vent, og 27-åringen allierte seg med en soveromsdesigner fra IKEA. Resultatet er Olsengs OL-seng, en kolossal rammemadrass med justerbar rygg og integrert tv i fotenden.

– Det har vært slitsomt, for vi måtte jobbe dag og natt under utviklingen, noe som er helt avgjørende når man utvikler senger. Jeg fikk aldri fred, for jeg jobbet jo selv når jeg sov, klukker Olseng, som nå er sykemeldt ut året etter at den intense utviklingsperioden tok knekken på immunforsvaret hans.

Kommer deluxe-utgave
I forbindelse med produktutviklingen har Olseng vært ivrig etter å få innspill fra sentrale skikkelser i C-lagsmiljøet, og etter diskusjoner med blant andre Jan Solland og Magnus Olsen er det nå klart at det også vil komme en deluxe-versjon med integrert pølsekoker og Cola-holder.

Olseng er sikker på at OL-sengen vil slå an, og han jobber for øyeblikket med å få til en samarbeidsavtale med Petter Northug.

– I likhet med meg sliter han med å få med seg OL, men med OL-seng kan han bare lene seg tilbake, lage morsomme Instagram-bilder og nyte vinterlekene, attpåtil på sitt eget soverom! Bedre blir det ikke, sier sengegründeren, som har tilbudt flere andre profiler en rolle i reklamekampanjene han skal kjøre på nyåret.

– Dessverre fikk vi både Therese Johaugs advokater og kjæresten hennes på nakken da vi inviterte henne til et prøveligg, sukker Olseng.

Lagkameratene har troen

Til tross for det feilslåtte markedsføringsarbeidet ble Olsengs OL-seng lansert på IKEA Furuset lørdag ettermiddag, og flere Korsvoll-spillere hadde møtt opp. Olsengs lagkamerater fra Rødt lag lot seg begeistre:

– Jeg har forhåndsbestilt en deluxe-versjon, slik at jeg kan varme opp både den og OL-stemningen ved å se noe sør-koreansk kunstfilm i juleferien, sier Rødt lags lagleder Jon Edmunn Sæter.

– Bandy er ikke en OL-gren, men jeg kjøper en OL-seng likevel. Man trenger alltid et sted å sove, sier kaptein Greger Svenn.

Også Blått lags Thomas Ingebretsen hadde tatt turen til Furuset.

– Jeg har troen på produktet! Denne sengen går nok rett hjem, akkurat som Kjella 60 minutter ut i en internkamp hvor Rødt lag ligger under, sier Ingebretsen, som ikke klarte å la anledningen til å sende et stikk til rivalene fra Internserien da han så at de også var tilstede under sengepresentasjonen.

Rødt og Blått lag er nevnt, men husker du hvilken sovende kjempe som dominerte flere av de tidligste utgavene av Internserien?
 
A) Trøndelag
B) Ull/Kisa 2
C) Hvitt lag

Send inn ditt svar via Facebook, Twitter eller med en sms med kodeord INTERN <ditt svar> til 93865362.

Svarer du riktig, er du med i trekningen av et lagbilde av C-laget!

Den heldige vinneren trekkes og annonseres senere i desember. Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen om å være C-lagssjef for en dag – måtte den beste vinne!

 

 

 

 

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2017