VISER JULEEVANGELIET SOM OVERGANGSSAGA

Regissør Leiv Jørgen Bakkerud har tatt flere spennende valg i sin tolkning av julens hellige skrifter.

Ingen jul uten teater på Korsvollhuset, og i år fikk C-lagets Leiv Jørgen Bakkerud ansvaret for oppsetningen, som har premiere i kveld og som spiller doble forestillinger hver dag til og med søndag denne uken.

– Jeg har valgt å vektlegge elementer fra sirkuset som står på hver gang overgangsvinduene åpner. Derfor har Jesusbarnet fått rollen som et ungt og ettertraktet talent på vei ut i den store verden, forklarer han.

– Maria er naturlig nok en representant for moderklubben, mens Josef og Gud begge figurer som trenerne hans; den ene er den typiske fomlete foreldretreneren som er flink til å sette opp kjegler, den andre er en eldre mann med hvitt hår, som kort og greit fremstår som en bedreviter med kort lunte og som ikke nøler med å disiplinere spillerne sine, utdyper Bakkerud.

Årets utvalgte regissør drar raskt gjennom resten av sin versjon av den velkjente fortellingen. Han forklarer hvordan de tre vise menn, eller de tre fotballagentene, som han kaller dem, flokker seg rundt det unge talentet og lokker med kontrakter som vil gi ham både gull, røkelse og myrra om han skriver avtaler med dem.

– Jeg tror det ville være dumt av meg å avsløre alt for mange detaljer, men at dresskledde representanter fra NFF og FIFA stikker av med alle verdiene, kommer vel ikke som et sjokk på noen, snøfter Bakkerud.

Tolkningen hans av juleevangeliet har vekket både begeistring og harme blant prøvepublikummet, men samtlige tilskuere har gitt sin hyllest til de spektakulære kostymene.

– Kostymene viser virkelig hvor mye man kan få til med striesekker, papp og gaffatape så lenge man har paljetter, skryter Bakkerud, som i farten ikke kan huske hvem som har satt dem sammen.

Vet du hvem som hadde ansvaret for kostymene?
Løs rebusen øverst i luken, så finner du det ut.

Send inn ditt svar via Facebook, Twitter eller med en sms med kodeord KOSTYME <ditt svar> til 93865362.

Svarer du riktig, er du med i trekningen av et par fotballstrømper og en treningsoverdel!

Den heldige vinneren trekkes og annonseres senere i desember. Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen om å være C-lagssjef for en dag – måtte den beste vinne!

 

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2017