- HELT SHERIFF

Mental trening av den alernative sorten skal lede C-laget tilbake i medaljekampen i 2015.

C-lagets trenerteam er kjent for å være uredde når det gjelder å teste ut nye metoder som kan få laget deres til å vinne fotballkamper. I fjor prøvde de seg med bondesjakk, og nå melder den innovative duoen Falch og Christophersen at en ny form for mental trening står på programmet neste år.

- Vi vet at mental styrke er avgjørende for å hevde seg i verdenstoppen innenfor alle slags idretter, og da kan det heller ikke være en ulempe i 7. divisjon, resonnerer Christophersen.

Cowboymetoden


I høst har duoen utviklet en metode som går ut på at spillerne skal identifisere seg med en ideal figur som representerer den psykiske styrken de behøver.

- I vårt tilfelle har vi kommet frem til at cowboyen er den ultimate skikkelsen. Han har nerver av stål og er et optimalt forbilde for en spiss som ønsker å bli mer treffsikker eller en forsvarsspiller som må terpe på kynismen, forklarer Falch.

- Som et eksempel kan vi ta Ola Jansen. Han er rask, men ikke så rask at han skyter raskere enn sin egen skygge, som Lucky Luke. Vi har med andre ord mye å hente på dette opplegget, lover treneren.

- Endelig vil folk skjønne hva C-en i C-laget står for, skyter Christophersen inn.

Kick-off på Korsvollhuset


Tirsdag kveld kickstartet arbeidet med det nye treningsoppleget, da både opphavsmennenes trenerkollegaer og en rekke profilerte C-lagsspillere var invitert til seminar og cowboyfest på Korsvollhuset.

Det ble servert flere foredrag, cowboygryte og bourbon. I tillegg underholdt Jan Solland med en fløyelsmyk tolkning av "Balladen om Morgan Kane".

Se video av den elleville fremføringen her!

- Responsen på seminaret var helt sheriff. Jeg er overbevist om at dette vil få oss til å sanke poeng som om motstanderne var kveg, togrøvere og indianere - vi skal nemlig ta fra alle sammen, smiler Christophersen.
KONKURRANSE:


Siden dette er en lucky luke trenger du ikke svare på vanskelige spørsmål for å vinne premien denne gangen. Alt du trenger å gjøre er å sende inn et bilde av deg selv som din favorittcowboy! Manipulerte bilder er lov. De beste bidragene publiseres på nettet og vinneren vil bli premiert med det nydelige dataspillet Football Manager 2015. Tar du utfordringen?

Send eller publiser ditt bidrag på Facebook eller Twitter, eller send det til 93865362 eller mathiasfalch@gmail.com innen søndag ettermiddag.

Den heldige vinneren annonseres nettopp på søndag, og husk at alle lukevinnere også er med i trekningen om å være C-lagssjef for en dag.

Helter: C-lagsspillernes nye forbilder er cowboyer.

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2014