LEIV JØRGEN TAR OPP KAMPEN MOT NAVNEBROREN

Neste år blir det nye pølser i pølsekokerne på Korsvollhuset.

– I 2017 skal vi servere Leiv Jørgen til dere, sier Jan Solland med et glupskt smil foran et forskrekket pressekorps.

– Nei, nei, jeg er ikke blitt kannibal, ler Solland i et forsøk på å berolige skrekkslagne journalister.

Det har lenge hersket usikkerhet rundt hvem som skulle levere pølsene til Korsvoll-arrangementer i 2017 etter at både Åkeberg Skoglunn og Gilde trakk tilbudene sine, og i dag kunne Solland annonsere at redningen kommer fra egne rekker: C-lagets Leiv Jørgen Bakkerud har fått det ærefulle oppdraget.

Lanserer eget pølsemerke

Bakkerud skal ikke bare trekke pølsene på kjøkkenet til Bar Bogen, han skal også lage dem.

Les om det nye serveringsstedet på Korsvoll i luke 2: Barbogen åpner Bar Bogen

– Det er på tide at jeg tar steget ut av skyggen til min navnebror, Leiv Vidar, sier den ferske pølsemakeren.

Bakkerud har siden ungdomstiden vært kjent som en ivrig skrønemaker, men nå lar han altså pølsevev være pølsevev idet han lanserer et eget pølsemerke, Leiv Jørgen.

Fikk ideen i høst

– Ideen er relativt fersk, jeg fikk den faktisk etter at jeg fikk to pølser på pølsebørsen i serieavslutningen. Da jeg skjønte at jeg kunne stoppe opprykkskandidater, slo det meg at det umulig kunne være vanskeligere å stoppe pølser, så da kontaktet jeg Solland, sier Bakkerud.

Tidligere i sin yrkeskarriere har han blant annet jobbet i fiskedisk, men foreløpig har overgangen til andre råvarer gått bra.

– Svinefarse er veldig enkelt å håndtere. Dessuten har kampene vi spiller en tendens til å utvikle seg til en farse, så jeg er i grunn ganske erfaren på området allerede, sier Bakkerud, som er sikker på at pølsene vil slå an hos fansen.

Les om den nye supporterfraksjonen i luke 17: Danner ny supportergruppe

Allerede i morgen kan spente supportere kan få en bit av den første partiet fra pølsemakeriet hans. Mellom 12.00 og 14.00 vil Bakkerud dele ut smaksprøver på Meny Kringsjå.

 

PØLSEMAKER: Leiv Jørgen Bakkerud kommer til å spille en viktig rolle i Korsvoll-miljøet i 2017, han skal nemlig stå for pølseserveringen på klubbhuset.

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2016