– VI KOMMER TIL Å BLI STØRRE ENN ROSENBORG

Anerkjent datasimuleringsverktøy spår CL-spill på Korsvollbanen, og trener Falch skal sørge for at det vil skje med C-laget på banen.

I fjor sprakk seniorfotballens budsjett grunnet en påkostet gullfest før jul, der fremtidige seriemesterskap ble feiret etter at VG Sportens Football Manager-simuleringer viste at Korsvoll kommer til å bli et av landets beste lag om rundt 50 år.

Les mer om den store feiringen: Gullfest på Korsvollhuset

I forbindelse med årets FM-utgivelse har VG Sporten nok en gang gjentatt prosessen, og selv om fjorårets simuleringen ikke svarte til virkeligheten, er klubbledelsen helt sikre på at spillet har gitt en korrekt skisse av Korsvolls fremtid denne gangen.

– I fjor var det snakk om opprykk på 30-tallet, nå har de justert det til 2051. Det virker rett og slett mer realistisk, erklærte trener Falch, som også er leder for Korsvolls seniorfotball, da klubbens fotballspillere feiret seg selv onsdag kveld.

C-laget loves plassen i Eliteserien

Etter opprykket til Eliteserien i 2051 kommer Korsvoll raskt til å stabilisere seg midt på tabellen, før tettrioen Molde, Rosenborg og Vålerenga utfordres i 2055, selv om det til slutt ender med en fjerdeplass.

Året etter kommer derimot alt til å klaffe for Korsvoll, og tidenes første seriegull vil bli et faktum, fem poeng foran selveste Rosenborg. Og det skal skje med et visst tredjelag på banen, om vi skal tro formannen i senioravdelingen.

– Vi skal la A-laget spille klubben opp, men kjære fans og lagkamerater, så snart Korsvoll er i toppdivisjonen skal C-laget ta over, det synes jeg vi har fortjent, sa Falch.

– Men vi får feste fra oss nå, for det kommer til å ta noen år før vi vinner igjen etter jomfrugullet, fortsatte Falch og siktet til at neste medalje først vil komme i 2064, da i form av en bronse bak Rosenborg og KIL/Hemne.

Korsvoll vil bli gullgrossister

2064-sesongen vil markere startskuddet for flere deilige tiår - for C-laget, om vi skal ta Falchs lovnader til fansen seriøst.

Det blir nye bronsemedaljer i 2072, 2078, 2083, 2087, 2088, 2090, 2094, 2095 og 2100, og sølv i 2067, 2076, 2084, 2091, 2092, 2099, 2103, 2104 og 2105. Størst jubel vil det derimot bli i 2075, 2096, 2097 og 2111, da Korsvoll igjen vil gå helt til topps i Eliteserien.

I løpet av første halvdel av 2100-tallet vil seriemesterbussen bli enda bedre kjent i gater som Åmotveien og Maurstien, for i perioden 2118-2136 vil ligatrofeet bli hevet hele elleve ganger på Korsvollbanen.

– Vi kommer til å bli større enn Rosenborg var på 90-tallet, vi kommer til å bli det største laget i norsk fotballhistorie. Det er det ikke mange som hadde trodd da vi tapte 1-11 for Vålerenga 2 i høst, lo trener Falch.

Les om kampen som ble meldt inn til NFF: C-laget anklages for kampfiksing

Forventer milliardinntekter

Hjemlig suksess var dog ikke det største som ble feiret onsdag kveld, for i 2070 vil Champions League-hymnen høres over anlegget på Korsvollbanen for første gang, om vi da ser bort fra innmarsjen i forkant av 6-6 kampen mellom Korsvoll Jr.2 og FC Nordre Aker i 2007.

– Champions League er en gullgruve, og det er derfor vi kan sløse så mye allerede nå, sa Korsvoll-general Jan Solland.

Korsvoll kan nemlig se frem til Champions League-spill hele tolv ganger, og til tross for sisteplass i gruppen samtlige ganger, kan de kongeblå blant annet glede seg over et sterkt poeng på Old Trafford i 2134/2135-sesongen.

– Med tanke på at C-laget vil spille disse kampene, er jeg kanskje ikke overrasket over utfallet, men det er pengene som er viktigst her. Vi driter i resultatene. FC København har tjent 240 millioner til nå på årets CL-deltagelse. Når vi får et titalls gruppespilldeltagelser i årene som kommer snakker vi milliardinntekter. Da må det være lov å forskuttere inntektene og ta seg en fest i kveld, slo Solland fast.

Lovet fri bruk av kredittkort

For å feire den europeiske suksessen var det kontinentale vibber over festen Solland og Falch hadde stelt i stand onsdag kveld. De fremmøtte kunne meske seg med årgangsvin, safrankrydret kobebiff og wienerpølser fylt med russisk belugakaviar.

Les mer om hvem som hadde laget pølsene i luke: Leiv Jørgen skal slå Leiv Vidar

Ikke nok med det, Solland lovet samtlige seniorlag fri bruk av kredittkort foran 2017-sesongen.

– Jeg har fått til en ålreit deal med Bank Norwegian, så ingen lag skal lide noen nød i 2017. Vi er vant til å få 30 prosent rabatt når vi handler på Torshov sport, i denne avtalen står det faktisk 60 foran prosenttegnet, smilte Solland.

Trener Falch var tidlig ute med å love C-laget både nye første-, andre-, tredje- og fjerdedrakter og ekte dommere i Internserien.

Falchs læremester, Tor Inge Dolve, lovet personlig å bidra med et par storfisker, men alle var mette etter kveldens hundretusenkronersservering.

Folk sa derimot "ja, takk" da trener Falch sa han ville bruke store summer på en Eirik Tarberg-operasjon, slik at den vesle trollmannen skal kunne snøre på seg fotballskoene igjen.

– Med Tarberg tilbake på banen tror jeg faktisk Korsvoll kan få et lag i Champions League innen tre år, erklærte den beduggede treneren.

Har du ikke troen på FM? FM-Terje lanserte tidenes råeste managerspill i luke 6

Hovedstyret torpederer satsingen

I dag morges våknet derimot seniorfotballen opp til nedslående nyheter. Korsvolls hovedstyre nekter å sette de nødvendige signaturene på Sollands kredittkortavtaler, og de fremtidige Champions League-inntektene får dermed stå urørte i enda noen år.

– Datamaskiner viser mye tull. Flere nettsteder prøver blant annet å få oss til å tro at klimaendringene er menneskeskapte. Derfor kan vi ikke stille oss bak en satsing som baserer seg på et dataspill, sier en ikke navngitt representant fra Hovedstyret.

– Økonomisk kommer vi heller fortsatt til å prioritere bordtennis-, hekle- og Jakten på den forsvunne diamant-gruppen i 2017, legger han til.

Dette betyr i korte trekk at samtlige seniorlag, trener Falch og C-laget inkludert, må holde seg innenfor de samme økonomiske rammene som i 2016, og at Tarberg-operasjonen må legges på is.

– Jaja, da blir det ny ettårskontrakt på Magnus Olsen i stedet, sier trener Falch.

 

FM-SUKSESS: Ytterst til venstre: Korsvolls første seriegull i Eliteserien i 2056. Nummer to fra venstre: Sluttabellen første sesong på toppnivå. Nummer tre fra venstre: CL-gruppespill 2134/35.
Ytterst til høyre: Oversikt over det som kommer til å bli de beste årene i Korsvolls historie. Øverst: Troféoversikten som viser alt Korsfarerne og Korsfedrene har i vente de neste 130 årene.

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2016