ÅRETS SPILLER 2017

Det resten av 8. divisjon gjør med en fotball, gjør denne spilleren med en appelsin, og det han gjør med en fotball, klarer de færreste å kopiere på PlayStation. Ballbegavelsen fra Havnabakken fikk med seg 25 kamper i 2017, og han noterte seg for seks mål og ti målgivende, samt et latterlig høyt antall presise pasninger. Gamle travere på Korsvollhuset mener at 23-åringen fortsatt har et par gir til å gå på, men i en sesong der mye buttet imot for C-laget, sto likevel mannen med nummer 7 på ryggen frem som lagets bestemann, noe som understrekes av at han fikk med seg flest pølser fra Jan Sollands berømte pølsebørs. Vi gratulerer Didrik Aamnes som Årets spiller i 2017! Han er den første i C-lagets ti år lange historie som vinner prisen to ganger.

TIDLIGERE VINNERE AV ÅRETS SPILLER:
 2008: 
Anders Hauge 
 2009: Espen Schjerven
 2010: Christian Koyama Poppe 
 2011: Eirik Tarberg 
 2012: Magnus Vold Jahrmann 
 2013: Jon Edmunn Sæter 
 2014: Jostein Eidem
 2015: Christian Andersson
 2016: Didrik Aamnes

Se også: C-lagets ti første sesonger blir film

 

SLIK SPILTE C-LAGSSPILLERNE I 2017-SESONGEN

#1 - Hallvard Barbogen (26 kamper/0 mål)
Knallsterk vårsesong, der han er matchavgjørende flere ganger. Holdt nullen i to seriekamp og treningskampen mot Wam-Kam, samt i en internkamp, noe som er helt sprøtt å tenke på.

Se også: Går glipp av store summer på grunn av slurv

#2 - Greger Svenn (21 kamper/0 mål)
En av trener Falchs mest betrodde menn frem til august, da bandyen lokket ham til Sverige. Står nå med 99 kamper totalt. Stort pluss for å kjøre fra Göteborg for å stille da det kom nærmere 200 avbud foran bortekampen mot Frisk Asker.

#3 - Jon Edmunn Sæter (32 kamper/4 mål)
Scoret to mål i løpet av de siste ti minuttene borte mot Huk, og fikk faktisk en tredje avblåst, da C-laget rotet bort muligheten til å lede en tabell for første gang siden 2009. Årets tredje mest benyttede spiller i antall kamper sammen med Erlend Rognes.

#4 - Magnus Olsen (20 kamper/1 mål)
Midtbanespilleren endte opp med hele tolv assists, noe som er en tangering av rekorden etter at svarteboka begynte å telle målgivende i 2013. Ni av de målgivende kom i serien, noe som er ny rekord. Presis dødballfot.

Se også: Kunstig intelligens skal ta C-laget tilbake til 7. divisjon

#5 - Oscar Karlsrud (11 kamper/0 mål)
Fikk med seg en god rekke kamper på våren, før det stoppet litt opp ved sommertider. Avsluttet sterkt i årets tre siste treningskamper, da som en viktig brikke i den nye backtreeren.

#6 - Halvor Sæter (27 kamper/4 mål)
Årets lagspiller. Ved siden av å bli rørt av Didrik Aamnes' ferdigheter, huskes yngstebror Sæter best for kampene mot Rufus. I vårkampen scoret han på en vanvittig heading, i september holdt han nullen som keeper!

Se også: Ikke et øye var tørt da Årets lagspiller ble kåret

#7 - Didrik Aamnes (25 kamper/6 mål)
Årets spiller for andre år på rad. Totalt 19 pølser på pølsebørsen. Spilleren med mest spilletid i serien (1158 minutter), selv om skader gjorde at han gikk glipp av seks av 20 kamper. Ny personlig rekord i antall kamper og mål per sesong.

#9 - Mathias Falch (46 kamper/32 mål)
Årets toppscorer. Fikk spilletid i samtlige 46 kamper og kvitterte med 32 mål og 12 målgivende, totalt 44 målpoeng. Rundet både 350 kamper og 200 mål totalt i løpet av sesongen. Satte inn Årets mål på brassespark i juli.

Se også: Schjerven boomet på bookingen – nå blir det akedag på toppscorer Falch og resten av laget

#10 - Andreas Kjelstrup (35 kamper/10 mål)
Nådde et tosifret antall scoringer i løpet av en sesong for andre år på rad. Årets nest mest benyttede spiller med 35 kamper, noe som bidro til at han klatret forbi Marius Andersson og opp på andreplass på adelskalenderen.

Se også: Den svarte katta gjør øl til vin

#11 - Martin Kloster (23 kamper/20 mål)
Stor sesong fra venstrekanten. Satte standarden med en tidlig scoring mot Gøy-Nor 2 i serieåpningen og fulgte opp frem mot sommeren. Scoret i snitt hvert 90,2. minutt, noe som er best av spillerne i troppen.

Se også: Sender troppen på bandyskole

#13 - Erlend Rognes (32 kamper/13 mål)
I 2016 var han spilleren som trengte flest minutter per mål av de som scoret. I år slo han til med 13 goaler, noe som ga ham en tredjeplass på toppscorerlistene. Seks minutter unna å være spilleren med flest spilleminutter i serien.

#14 - Johan Dolve (30 kamper/5 mål)
Skal takke en snill botsjef for at han ikke er blakk, ettersom han skjøt bort flere baller enn han scoret mål. Etter en skadeplaget vår kom Dolve sterkt tilbake utover høsten, og avsluttet sesongen solid, blant annet med en kjempematch i årets siste treningskamp.

Se også: Dolve sikter høyt

#15 - Espen André Rødnes (16 kamper/0 mål)
Klarte kunststykket å skaffe sponsor til C-laget, men sponsorjakten krevde sitt, så det ble ikke mer enn ti seriekamper på Rødnes. Fant formen for fullt i august og september, da han leverte tre knallsterke kamper på backen mot Ready 3, Østerdølenes og Rufus.

#16 - Heine Grøtting (16 kamper/0 mål)
Fin debutsesong i blått. Skrev under i vår og imponerte spesielt i bortekampen mot Nordstrand 3, der han ble belønnet med tre pølser på Pølsebørsen. Flere gode kamper også som keeper da han slet med skade i sommermånedene.

#17 - Leiv Jørgen Bakkerud (24 kamper/0 mål)
Stiller både som back og reservekeeper. Utfører begge oppgaver godt, og satte dessuten ny personlig rekord i antall kamper på en sesong. Er nå bare én match unna den magiske 100-kampersgrensa.

Se også: Viser juleevangeliet som overgangssaga

#18 - Jørgen Hesselberg (17 kamper/6 mål)
Debuterte med scoring i treningskampen mot 7. divisjonslaget Bjørndal i mars, og ble etter hvert et fast medlem av troppen. Den anvendelige nykommeren spilte godt både som stopper og angriper, men imponerte mest som indreløper boret mot Frigg 5.

#19 - Adrian Aamnes (6 kamper/2 mål)
Comebacket ble ikke helt som ønsket for en av profilene fra 2009-utgaven av C-laget, ettersom familie og jobb krevde sitt. Spilte godt i sine fire seriekamper, og scoret dessuten to ganger på hodet (!), blant annet vinnermålet hjemme mot Rufus.

#20 - Olav Olseng (15 kamper/1 mål)
15 matcher er ikke verst for backen, som i en alder av 27 år endelig gikk løs på sin første fulle fotballsesong siden han var junior. Sykdom og skader ødela en del, men han rakk å score sitt første mål siden 2011.

Se også: Drømmer om OL-suksess

#21 - Henrik Liland (10 kamper/3 mål)
Kom tilbake fra Volda foran høstsesongen og viste at han fortsatt er blant divisjonens beste spillere. Utmerket seg særlig hjemme mot Nordstrand 3 og borte mot seriemester Ready 3, der han tangerte rekorden for tidenes raskeste C-lagsmål.

Se også: Henrik Liland tar grep for å finne igjen målformen

#22 - Christian Andersson (30 kamper/8 mål)
Mottok sammen med Didrik Aamnes pølser på Pølsebørsen i flest kamper av samtlige, totalt 16 stykker ble det på kapteinen. Utespilleren med flest minutter i snitt per seriekamp (84,6 minutter), og den med tredje mest spilletid totalt (2455 minutter).

#23 - Lars Gjesvik (13 kamper/6 mål)
Oppsiktsvekkende målfarlig frem til skadene spolerte høstsesongen – scoret to ganger mot Grüner 3 i mars, én gang i serieåpningen og borte mot Nordstrand 3, samt to ganger i Internserien. Mål hvert 144,8. minutt som midtstopper er sterkt!

Se også: Raser mot kretsen: – Søndag er en hviledag

#25 - Robert Erlandsen (12 kamper/0 mål)
Den blide rogalendingen fikk med seg en fin vårsesong før han flyttet hjem. Rundet av som kaptein i hjemmekampen mot Rufus, der han avsluttet med å slå det avgjørende frisparket som ledet til matchvinnermålet – hans første målpoeng i kongeblått.

#26 - Thomas Ingebretsen (24 kamper/1 mål)
Årets råtass med sine seks gule kort. Pådro seg en lei skade i mai, og var ikke tilbake på banen før i august. Ble en viktig brikke i forsvaret utover høsten, og fant seg dessuten etter hvert til rette i trebackslinja som avsluttet sesongen.

Se også: Klipper deg ned hvis du ikke digger musikken deres

#28 - Jostein Eidem (7 kamper/1 mål)
Bestemte seg for å satse på triatlon i år, men fikk med seg en del treninger og hadde også noen fine bidrag i kamp, som i den viktige serieavslutningen borte mot Alna.

#45 - Marius Andersson (6 kamper/0 mål)
En trist sesong for C-lagslegenden, som først kjempet seg tilbake fra skade, før uhellet var ute igjen. Stoppet på stusselige 44 minutter fordelt på seks kamper i 2017, men kom seg på beina, slik at han kunne ta avspark i jubileumskampen mot Bislett i oktober.

Se også: Tapte sekssifret beløp på lagerskandale

#69 - Magnus Jahrmann (21 kamper/7 mål)
Varierende sesong for nummer 69, som bare fikk med seg syv seriekamper, kun to av dem på høsten. Var riktignok solid i avslutningen mot Alna, og kunne dessuten juble for sitt første hat-trick i C-lagsdrakt i sommer.

#71 - Ole Olesen (3 kamper/0 mål)
Det ble ikke så mye tid til fotball for innebandystjernen i år heller, kun en treningskamp, en seriekamp og en cupkamp. Jobbet virkelig godt i cupoppgjøret borte mot Veitvet, og det er lov å håpe på mer Olesen-magi i 2018.

#99 - Lars Eriksen (12 kamper/1 mål)
Spesiell sesong, der han spilte ni kamper om våren. En sommerkamp og en treningskamp i september så ut til å bli fasiten for andre halvdel av sesongen, før han dukket opp og sto plettfritt i 8-2-seieren over Bislett i november. Viktig mål mot Rufus.

Se også: VG har FM-simulert 199 år med norsk fotball - vi har Korsvoll-bildene

 

PØLSEBØRSEN 2017

Det ble delt ut totalt 191 pølser i løpet av årets 46 C-lagskamper. Det ble delt ut pølser i samtlige kamper unntatt hjemme etter treningskampen hjemme mot Dania. Didrik Aamnes og Christian Andersson fikk pølser etter hele ti kamper, mens vesle Frans Ramberg var den eneste som klarte kunststykket å få fem pølser etter en kamp.

Oversikt:

Navn Samlet
Didrik Aamnes 1 1 1 3 3 3 2 2 3 1 20
Christian Andersson 1 1 2 2 1 2 2 3 1 1 16
Hallvard Barbogen 1 1 2 3 1 2 1 1 1 13
Magnus Olsen 3 2 2 2 9
Mathias Falch 2 1 1 1 1 3 9
Martin Kloster 1 1 1 1 3 1 8
Halvor Sæter 1 3 1 1 1 1 8
Thomas Ingebretsen 1 3 1 2 1 8
Jon Edmunn Sæter 1 1 1 1 1 2 7
Henrik Liland 1 2 1 3 7
Jonas Gjesvik 2 2 1 5
Heine Grøtting 3 1 1 5
Jørgen Hesselberg 1 1 3 5
Oscar Karlsrud 2 2 1 5
Erlend Rognes 1 1 1 1 1 5
Frans Ramberg 5 5
Johan Dolve 1 1 1 1 4
Espen André Rødnes 1 1 2 4
Greger Svenn 1 1 1 3
Johannes Blåsternes 2 1 3
Andreas Kjelstrup 1 1 1 3
Leiv Jørgen Bakkerud 1 1 1 3
Lars Gjesvik 1 1 2
Thomas Greipsland 2 2
Korsfarerne 2 2
Adrian Aamnes 1 1
Jostein Eidem 1 1
Robert Erlandsen 1 1
Lars Eriksen 1 1
Marius Veiby 1 1
Ole Olesen 1 1
Axel Wallin 1 1
Herman Gunnerød 1 1
Marius Motrøen 1 1
Espen Bengtson 1 1
Olav Olseng 1 1
Jonas Eng 1 1
Magnus Jahrmann 1 1
Stian Walle 1 1
Mads Andreassen 1 1
Fredrik Prøsch 1 1
Eirik Nakstad 1 1
Sigve Harang 1 1
Didrik Skjelland 1 1
Lasse Halvorsen 1 1
Anders Jerkø 1 1
Amund Rognmo 1 1
Erik Nordby 1 1
Marius Andersson 1 1
Jon Stavnsborg 1 1
Martin Nistad 1 1
Espen Liljeblad 1 1
Fredrik Runar 1 1
Håvard Sæle 1 1
Daniel Ramberg 1 1

 

KORSVOLL C: JULEKALENDER 2017

PØLSEBØRSEN KAMP FOR KAMP

DATO MOTSTANDER 5 PØLSER 3 PØLSER 2 PØLSER 1 PØLSE
22.01.17 Korsvoll D (H) Hallvard Barbogen
27.01.17 Grüner 3 (B) Thomas Ingebretsen
03.02.17 Grüner 3 (B) Didrik Aamnes
09.02.17 Korsvoll B (H) Halvor Sæter
12.02.17 Østlandskameratene (H) Didrik Aamnes
17.03.17 Grüner 3 (B) Lars Gjesvik
26.03.17 Akerselva (H) Christian Andersson
30.03.17 Bjørndal (B) Hallvard Barbogen
03.04.17 Dania (H) -
07.04.17 Gøy-Nor 2 (B) - Hallvard Barbogen Martin Kloster og Adrian Aamnes
18.04.17 Bislett (H) Erlend Rognes
21.04.17 Frisk Asker (H) Thomas Ingebretsen Mathias Falch Jostein Eidem
28.04.17 Frigg 5 (H) Halvor Sæter og Magnus Olsen Oscar Karlsrud Jon Edmunn Sæter
03.05.17 Huk (B) - - Jon Edmunn Sæter
12.05.17 Ready 3 (H) Hallvard Barbogen Johannes Blåsternes Thomas Ingebretsen
26.05.17 Østerdølenes (H) - Oscar Karlsrud Jørgen Hesselberg og Lars Gjesvik
02.06.17 Nordstrand 3 (B) Heine Grøtting Jonas Gjesvik og Magnus Olsen Didrik Aamnes, Andreas Kjelstrup og Leiv Jørgen Bakkerud
09.06.17 Rufus (H) Didrik Aamnes Jonas Gjesvik Halvor Sæter, Robert Erlandsen og Lars Eriksen
11.06.17 Veitvet (B) Jonas Gjesvik, Leiv Jørgen Bakkerud, Jon Edmunn Sæter, Jørgen Hesselberg,
Marius Veiby, Johan Dolve, Halvor Sæter, Christian Andersson, Mathias Falch
Ole Olesen, Martin Kloster, Axel Wallin
16.06.17 Grüner 3 (B) Didrik Aamnes Christian Andersson og Magnus Olsen Hallvard Barbogen
18.06.17 FC Nordre Aker (H) Erlend Rognes
23.06.17 Alna (H) Christian Andersson Henrik Liland
27.06.17 Intern 1 (N) Herman Gunnerød
30.06.17 Gøy-Nor 2 (H) Didrik Aamnes Hallvard Barbogen Mathias Falch, Andreas Kjelstrup, Martin Kloster
03.07.17 Intern 2 (N) Marius Motrøen
06.07.17 Intern 3 (N) Espen Bengtson, Mathias Falch og Olav Olseng
12.07.17 Intern 4 (N) Greger Svenn
18.07.17 Intern 5 (N) Jonas Eng og Greger Svenn
26.07.17 Intern 6 (N) Martin Kloster, Magnus Jahrmann, Mathias Falch og Stian Walle
31.07.17 Intern 7 (N) Mads Andreassen
03.08.17 Intern 8 (N) Fredrik Prøsch
07.08.17 Intern 9 (N) Eirik Nakstad
11.08.17 Frisk Asker (B) Didrik Aamnes Greger Svenn, Sigve Harang og Christian Andersson
18.08.17 Frigg 5 (B) Jørgen Hesselberg Thomas Ingebretsen Erlend Rognes
22.08.17 Huk (H) Martin Kloster Christian Andersson Erlend Rognes og Jon Edmunn Sæter
31.08.17 Ready 3 (B) Henrik Liland Jon Edmunn Sæter og Espen André Rødnes Didrik Aamnes, Martin Kloster og Hallvard Barbogen
05.09.17 Korsvoll D (B) Heine Grøtting og Johan Dolve
15.09.17 Østerdølenes (B) - - Espen André Rødnes
22.09.17 Nordstrand 3 (H) Didrik Aamnes og Henrik Liland Heine Grøtting og Martin Kloster
29.09.17 Rufus (B) Didrik Aamnes Magnus Olsen Halvor Sæter, Didrik Skjelland, Henrik Liland og Espen André Rødnes
06.10.17 Grüner 3 (H) Christian Andersson Oscar Karlsrud
13.10.17 Alna (B) Christian Andersson Thomas Greipsland Lasse Halvorsen
21.10.17 Bislett (H) Frans Ramberg  Mathias Falch Korsfarerne Andreas Kjelstrup, Anders Jerkø, Amund Rognmo, Christian Andersson, 
Erik Nordby, Marius Andersson, Jon Stavnsborg, Martin Nistad, Johan Dolve,
Leiv Jørgen Bakkerud, Espen Liljeblad, Fredrik Runar, Thomas Ingebretsen,
Erlend Rognes, Jon Edmunn Sæter, Håvard Sæle, Daniel Ramberg, 
Johannes Blåsternes og Halvor Sæter
23.10.17 Korsvoll D (B) Christian Andersson
31.10.17 Wam-Kam (H) Hallvard Barbogen
08.11.17 Bislett (H) Johan Dolve